پخش زنده
امروز: -
مرکز ملی آمار انگلیس گزارش داد ۳۷۵ هزار نفر از مبتلایان به کووید طولانی در انگلیس، دیگر به دنبال یافتن شغل نیستند، زیرا نتوانستند کار پیدا کنند.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز ملی آمار انگلیس گزارش داد ۳۷۵ هزار نفر از مبتلایان به کووید طولانی در انگلیس، دیگر به دنبال یافتن شغل نیستند، زیرا نتوانستند کار پیدا کنند.
بر اساس گزارشهای منتشر شده در انگلیس از زمان آغاز همه گیری ویروس کرونا در این کشور، ۶۰۰ هزار نفر در سن اشتغال، دیگر به دنبال یافتن شغل نیستند.
براساس گزارش مرکز ملی آمار انگلیس، در ماه ژوئیه امسال، ۳۷۵ هزار نفر از افرادی که دیگر به دنبال اشتغال نبودند، به کووید طولانی مبتلا هستند.
دنبال کار نبودن افراد در سنین اشتغال موجب شده است کمبود نیروی کار در انگلیس پدید آید و به همین علت، میزان دستمزدها بالا رفته و تورم بیشتر شده است.
پژوهشگران در انگلیس، بارزترین نشانگان کووید طولانی را درد عضلانی، خستگی، کندی در حرکات جسمانی، آسیب به کیفیت خواب، تعریق و درد مفاصل، ضعف دست و پا، تنگی نفس، فراموشی موقت و کندی تفکر اعلام کرده اند. همچنین یک چهارم از مبتلایان مرخص شده از بیمارستان ها، پس از گذشت پنج ماه، دچار نشانگان اضطراب و افسردگی بودند و ۱۲ درصد نیز دچار (post-traumatic stress disorder) یا پی تی اس دی (PTSD) شده اند. در یک بررسی منتشر شده در رسانههای انگلیس معلوم شد ۱۸ درصد از شاغلانی که به علت ابتلا به ویروس کرونا، کارشان به بیمارستان کشیده شده بود، پس از گذشت ۵ ماه از مرخص شدن، دیگر نتوانسته اند کار کنند.
براساس گزارش مرکز ملی آمار انگلیس، اختلال در سلامت افراد که در پی همه گیری کووید پدید آمد، از علل کمبود نیروی انسانی در این کشور است.
نشریه انگلیسی دیلی میل نیز به نقل از دانیال ایوب خانی (Daniel Ayoubkhani)، کارشناس مرکز ملی آمار انگلیس نوشت: پیامدهای کووید ممکن است بر مشارکت نیروی انسانی مورد نیاز بازار اشتغل این کشور، موثر باشد.