شاخ و برگ درختان در مقابل تابلوهای راهنمایی و رانندگی، حادثه آفرین است.
رئیس اداره مهندسی ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ گفت: کاشت درختان و ایجاد فضای سبز در محل نامناسب باعث از بین رفتن مثلث دید رانندگان میشود.
سرهنگ مصطفی زینی وند در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما گفت: در برخی محلها میبینیم که کاشت نامناسب درختان و ایجاد فضای سبز باعث به وجود آمدن یک سری مشکلات میگردد که اگر طبق ضوابطی که تعریف شده است اقدام نشود و نظارتی بر این امر نباشد، باعث بروز مشکلاتی میشود که اولین آنها، از بین رفتن مثلث دید راننده است که در بحث ورود به تقاطعها باعث تصادفات و حوادث میگردد.
وی افزود: بحث بعدی که کاشت نامناسب درختان و ایجاد فضای سبز نامناسب ایجاد میکند، بحث پوشش تابلوها و علایم راهنمایی و رانندگی است.
سرهنگ زینی وند گفت: وقتی راننده به تابلو و علائم در راه نگاه میکند باید بتواند تصمیم گیریهای درستی را در رانندگی اتخاذ نماید، ولی اگر تابلوها و علایم پشت شاخ و برگ درختان پنهان شده و راننده دید کافی نسبت به تابلوها نداشته باشد میتواند مشکلات جدی روی دهد که عمدتا در شهرها این اتفاق میافتد.
وی بیان داشت: بحث دید رانندگان در قوسهای افقی نیز یکی دیگر از مواردی است که میتواند باعث ایجاد حوادث رانندگی شود که مربوط به همان مثلث دید راننده است که اگر در این محدوده درختی وجود داشته باشد و وسیله نقلیهای متوقف شده باشد، راننده کاربران ترافیک را نمیتواند تشخیص بدهد.
رییس اداره مهندسی ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ ابراز کرد: اینکه در آیین نامه به پاکسازی حریم تقاطع اشاره شده است و این کار را ممنوع کرده است دلیل دارد چرا که باعث کاهش دید رانندگان و بروز حوادث میشود.
وی گفت: زمانی که درخت را در جای نامناسب میکارند و درخت رشد میکند و شاخ و برگ آن جلوی تابلوها و علایم را میگیرد باعث کاهش دید رانندگان میشود و میتواند مشکل ساز گردد و تابلویی که باید راننده آنرا ببیند به موقع تشخیص نمیدهد.
سرهنگ زینی وند افزود: جای تابلو مشخص است و تابلویی که نصب میشود در بهترین جای ممکن جانمایی میشود، هرچند میتواند این تابلو هم بدلیل عدم نظارت کافی در عملیات نصب در جای مناسب نباشد، ولی درمورد درخت وقتی که کاشته میشود باید فاصله آن تا حریم راه ۲ متر تا ۱ متر و ۸۰ سانتی متر از سطح سواره رو فاصله داشته باشد.