کنترل بوی بد عرق با رژیم غذایی
رژیم غذایی میتواند نقش مهمی در کاهش یا افزایش بوی بد عرق داشته باشد، داشتن رژیم غذایی کم کربوهیدرات هم میتواند در افزایش بوی بد عرق تاثیر داشته باشد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما؛ عرق کردن یا همان ترشح مایعات توسط غدد عرق متشکل از غدد اکرین و غدد آپوکرین بر روی سطح پوست، یک راه حل طبیعی بدن برای تنظیم دما است. در واقع وقتی درجه حرارت بدن بهدلیل فعالیت بدنی، داشتن استرس یا اضطراب بیشازحد یا قرار گرفتن در محیطی گرم افزایش مییابد، تبخیر عرق تولید شده از سطح پوست به خنک شدن بدن کمک میکند.
البته رژیم غذایی میتواند نقش مهمی در کاهش یا افزایش بوی بد عرق داشته باشد، داشتن رژیم غذایی کم کربوهیدرات در افزایش بوی بد عرق موثر است و خوردن بیش از حد شیرینیجات باعث افزایش رشد مخمرها در بدن میشود که این امر باعث افزایش بوی عرق بدن می شود. استفاده از غذاهای آماده هم میتواند در میزان بو بدن نقش داشته باشد. غذاهای آماده به دلیل .داشتن مواد نگهدارنده روی سیستم متابولیسم بدن تاثیر منفی گذاشته و این امر به بدبو شدن بو عرق منجر میشود.
به گفته کارشناسان ویتامینها نقش مهمی در متابولیسم بدن و کاهش بوی بد عرق ایفا میکنند. کمبود ویتامینهای ضروری به خصوص ویتامین C میتواند روی بوی عرق بدن تاثیر منفی بگذارد. کمبود منیزم هم از عوامل دیگریست که در این امر موثر میباشد. پس برای رهایی از این بوی نامطبوع بهتر است خوراکیهایی سرشار از ویتامین و منیزم را در برنامهی غذایی خود بگنجانید.
اما خوردن بعضی غذاها مثل کاهو، گوجه فرنگی و قهوه عرق بدن را زیاد و بوی عرق را قویتر می کند و در برابرش این خوراکیها جلوی بدبو شدن بدن را می گیرند و پوست بدن خوشبو می شود.
توصیه شده روزی یک قاشق چایخوری روغن نارگیل، تخمه شنبلیله، پرتقال، جعفری، مریم گلی، لیمو، نعناع، دارچین، چای سبز و یا رزماری مصرف کنید.