پخش زنده
امروز: -
جعفری علاوه بر ویتامین C دارای آهن و کلسیم و خواص بسیار دیگر، از سبزیهای پرمصرف در هر خانهای است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکزاصفهان؛ بنابر تحقیقات متخصصان تغذیه پرتقال با داشتن ویتامین C فراوان معروف است، اما جعفری ۳ برابر پرتقال ویتامین C دارد.
خاصیتهای شگفتانگیز جعفری
جعفری ۳ برابر پرتقال ویتامین (c) و ۲ برابر اسفناج، آهن دارد.
منبع عالی ویتامین A و فولات است.
دارای روغن فرار است که طبق آزمایشهای اولیه مانع تشکیل تومور به ویژه در ریه میشود.
روغن فرار این گیاه، ماده سرطان زای موجود در دود سیگار و دود زغال را هنگام کباب کردن خنثی میکند.
اسید فولیک موجود در آن مانع بروز سرطانهای روده بزرگ و گردن رحم میشود.
ترکیبهای مفید آنتی اکسیدان آن به نام فلاوانوئیدز با مولکولهای حاوی اکسیژن ترکیب و مانع آسیب به سلولها میشود.
فولیک اسید موجود در جعفری، ماده مغذی حیاتی برای حفظ سلامت قلب و عروق به به شمار میرود.
مصرف کم مواد غذایی حاوی ویتامین c مانند جعفری خطر بروز آرتریت روماتوئید را ۳ برابر میکند.
بوی بد دهان را از بین میبرد.
جعفری خاصیت ادرارآور داردو در کاهش وزن موثر است.
به تصفیه کلیهها و دستگاه گوارش کمک میکند.
دم کرده جعفری خشکی عضلات و درد مفاصل را کاهش میدهد.
کاهش دهنده استرس است.
کلسیم موجود در آن استخوان و دندانها را تقویت میکند.