پخش زنده
امروز: -
رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ با اشاره به اینکه تردد موتورسیکلت در معابر لغزنده ممنوع است، گفت: با توجه به شروع مجدد بارش باران در شهر تهران و لغزنده بودن معابر، رانندگان وسایل نقلیه با احتیاط بیشتری رانندگی نمایاند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، سرهنگ علی اصغر شریفی گفت: تردد موتورسیکلت سواران برابر ماده ۱۶۹ آیین نامه راهوردر سطح معابر لغزنده و حین بارندگی ممنوع است لذا به موتورسواران عزیز توصیه میشود از تردد و حرکت در معابر بویژه هنگام بارندگی به جهت ایمنی و حفظ جان خود پرهیز نمایند.
رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ بیان داشت: موتور سیکلت دو چرخ دارد و به واسطه همین نسبت به دیگر وسایل نقلیه آسیب پذیرتر است ودلیل توصیه به عدم تردد و حرکت در معابر در روزهای بارانی به این عزیزان نیز همین نکته میباشد.
توصیههای پلیس راهور تهران بزرگ به رانندگان وسایل نقلیه در هنگام بارندگی
سرهنگ علی اصغر شریفی گفت: با توجه به شروع مجدد بارش باران در شهر تهران و لغزنده بودن معابر، رانندگان وسایل نقلیه با احتیاط بیشتری رانندگی نمایاند و حتما دو موضوع رعایت سرعت مطمئنه و فاصله طولی را مدنظر قرار داده و رعایت نمایند.
سرهنگ شریفی ادامه داد: در حین رانندگی و در شرایط بارندگی، باید سرعت خودرو به کمتر از سرعت در جاده قبل از بارش باشد و این نکته را باید مد نظر قرار داد که هنگامی که آب زیادی در سطح معابر جاری میشود، نباید خودروها با همان سرعت از آن رد شوند بلکه باید سرعت خود را طوری کم نموده که خودرو به آرامی و سرعت خیلی کم از آن رد شده و عابران را خیس نکند.
او تصریح کرد: در این شرایط، رانندگان باید نسبت به شرایط عادی حداقل سرعت را در نظر بگیرند و ضمن رعایت فاصله طولی مناسب از گردشهای بی مورد که موجب از دست رفتن کنترل دیگر رانندگان میشود پرهیز کنند.
سرهنگ شریفی گفت: هنگام بارندگی چالههای معابر شهر پر میشود و رانندگان چنانچه با سرعت تردد نمایند این چالهها دیده نشده و ممکن است خودرو در چاله افتاده و آسیب ببیند و یا دچار نقص فنی گردد.
رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ گفت: برای جلوگیری از تصادفات رانندگی در روزهای بارانی توصیههای زیر را به دقت رعایت کنید؛
۱-منبع آب شیشه شوی را به طور مرتب کنترل کنید و از سالم بودن عملکرد برف پاک کنها مطمئن باشید و بسته به شدت باران، سرعت برف پاک کن را تنظیم کنید.
۲-هنگام بارندگی، حداکثر سرعتهای مجاز تعیین شده برای معابر مختلف کاهش مییابد و راننده باید با سرعت کمتری رانندگی کند.
۳-پس از بارش باران به خصوص در اوایل بارندگی وقتی که تازه زمینتر شده، اصطکاک کاهش مییابد. به علت مخلوط شدن آلودگیهای سطحی مانند روغن ماشین و گرد و خاک که به طور معمول روی سطح همه خیابانها و جادهها قرار دارند زمین بلغزنده شده و باید سرعت وسیله نقلیه کنترل شود.
۴-از سبقت گرفتن در هوای بارانی بپرهیزید. چرخاندن فرمان به مقدار زیاد، ضربهای به عقب خودرو میزند که موجب سُر خوردن آن میشود و خودرو در جهت عکس حرکت برمی گردد.
۵-روشن کردن چراغهای جلو هنگام بارندگی
۶-وضعیت و شرایط لاستیک خودرو نقش مهمی در جلوگیری از سوانح، به خصوص در جادههای لغزنده دارند. فشار یا باد لاستیک در شرایط دمایی مختلف متفاوت است که با تغییر فصول باید تغییر کند.
۷-حفظ فاصله طولی در آب و هوای بارانی بسیار مهم است در این شرایط حفظ فاصلهی طولی باعث میشود، هنگام حادثه، شما فرصت کنترل و نگه داشتن ماشین برای جلوگیری از برخورد را داشته باشید.
۸-از مناطقی که دارای جمع شدگی آب دارد رد نشوید، چون از عمق آب و یا وجود چاله یا گودالی عمیق در آن قسمت مطلع نیستید.
وی اشاره داشت: لغزنده بودن جادههای بارانی به راحتی باعث سر خوردن خودرو میشود. به هنگام مواجه با این مشکل باید نکات و عکس العملهای زیر را انجام دهید: