پخش زنده
امروز: -
مدیر کل بهزیستی خراسان شمالی از برنامه ریزی برای ایجاد هزار و ۵۱۴ شغل برای معلو لان خراسان شمالی خبرداد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای خراسان شمالی ؛ محسن توحیدی مقدم در گفتگو با خبرگزاری صدا و سیما گفت: از این تعداد ۵۰ درصد محقق شده و مابقی تا پایان سال انجام میشود.
وی با بیان اینکه توانمند سازی معلولین اجمله تحصیل، ازدواج، اشتغال و تأمین مسکن در اولویت این نهاد حمایتی است، گفت: امسال برای ایجاد هزارو ۵۱۴ زمینه اشتغال این افراد ۱۵۱ میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده است.
مدیر کل بهزیستی استان در مورد مسکن خانواده های دارای فرزند معلول هم گفت: امسال برای ۷۰۰ خانواده دارای فرزند معلول ساخت مسکن، و همچنین تعمیرات منزل انجام شده است.
سوم دسامبر مصادف با ۱۲ آذر از سال ۱۹۹۲ و از سوی مجمع عمومی سازمان ملل متحد به عنوان روز جهانی معلولین اعلام شده است.
بیش از پانصد میلیون نفر به دلیل نقص در سیستم مغزی، جسمی و حسی از معلولیت رنج میبرند.