پخش زنده
امروز: -
استاندار مازندران بر بهره گیری از ظرفیت سرمایه گذاری بخش خصوصی برای توسعه شهرهای ساحلی استان تاکید کرد.
یوسف نوری در بازدید از طرح های عمرانی شهر سرخرود با بیان اینکه اگر برای پیشرفت برنامه جامع نداشته باشیم، نمیتوان پیشرفت را انتظار داشت، گفت: بهره گیری از توان سرمایه گذاران بخش خصوصی باعث توسعه شهرهای ساحلی مازندران میشود.
با ورود به سرخرود از پروژه عمرانی احداث دیوار حائل رودخانه هراز به عنوان مسیر ورود این رودخانه به دریای خزر، جاده سلامت و تندرستی در ساحل گلشهر و پل کابلی توریستی بازدید کرد.و در جمع خبرنگاران اظهار کرد: سرخرود به عنوان مکانی است که نخستین شهرک رسمی کشور در مازندران در این منطقه ایجاد شده و از جاذبههای فراوان گردشگری و طبیعی برخوردار است.
نوری با اشاره به اقدام مناسب و عملکرد مطلوب شهرداری سرخرود در احداث پروژههای تفریحی، عمرانی و گردشگری، افزود: ایجاد دیوار حائل و تداوم رود هراز که به دریای مازندران میپیوند اقدام زیبایی بود که باعث فعال شدن برخی ظرفیتها شده است.
وی با بیان اینکه ایجاد معماری منظر به جای فضای ناخوشایند، لایروبی مستمر و ایجاد جاده ساحلی دسترسی و فضای گردشگری اقداماتی بوده که باعث رشد و ترقی شهری میشود، تصریح کرد: ایجاد پل بین دو منطقه شرق و غرب سرخرود که باعث اتصال دو محله شده و پیاده راههای تندرستی میتواند زمینه برای استفاده از همه ظرفیتهای لازم را فراهم کند.
استاندار مازندران با اشاره به اینکه در ساحل دریای خزر در سرخرود اقدامات خوبی انجام شده و ظرفیت خوبی برای استفاده همشهریان، هم استانیها و گردشگران داخلی و خارجی در جوار دریا فراهم شده است، خاطرنشان کرد: استفاده مناسب از دریا باعث میشود تا رشد گردشگری و صنعت توریسم را شاهد باشیم، البته میتوان با فراخوان برای بهره گیری افراد سرمایه گذار رونق بیشتر و بهتر در منطقه ایجاد کرد و به عنوان جاذبه بسیار خوب در آینده نزدیک شاهد بود.
وی با اشاره به گزارشهایی مبنی بر وجود مشکلات آب در شهر سرخرود، گفت: پس از تماس با معاون وزیر نیرو پیگیر این مشکل شدیم و برای بهبود منبع ذخیره آبی پیگیری لازم انجام میشود، هرچند پیمانکار پروژه به دلیل کمبود اعتبار فعالیت ضعیف دارد ولی بخشی از اعتبارات از محل مشارکتهای مردمی و بخشی هم از محل اعتبارات دولتی کمک میشود تا مشکل کم آبی در منطقه حل شود.
نوری در مورد آینده روشن برای شهر سرخرود، یادآور شد: اگر برای پیشرفت برنامه جامع نداشته باشیم نمیتوان پیشرفت را حاصل کرد پس باید ساخت و سازهای اصولی و آینده نگرانه داشت و مسؤولان شهری به دنبال این باشند که کارها با آینده نگری انجام شود، سناریوی آینده مشاهده شده و بر آن اساس کار شود، زیرا باید مزیتهای مختلف در پروژههای شهری دیده شده و براساس معیار و اصول گام برداشته شود.