پخش زنده
امروز: -
در طرحی که از ابتدای مهرماه آغاز شده است ۵ هزار و ۹۰۰ کلاس درس در کشور تا دهه مبارک فجر تکمیل و مورد بهره برداری قرار میگیرد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز خراسان رضوی، سرپرست سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور در سفر به بردسکن ضمن بازدید از چند پروژه نیمه تمام آموزشی و ورزشی گفت: تمام سعی و تلاش ما براین است که پروژههای نیمه تمام خیرین را در اولویت کاری خود قرار دهیم و خوشبختانه حضور خیران برکت و نقطه قوت محسوب میشود و باید اعلام کنم که ۵۰ درصد از پروژهها در حوزه آموزش و پرورش با مشارکت خیران در حال انجام است.
مهندس حمیدرضا خان محمدی با بیان اینکه ۶ درصد از فضاهای آموزشی کشور تخریبی و ۱۳ درصد نیاز به مقاوم سازی و مابقی با رشد جمعیت جمعیت دانش آموزی باید تحلیل شود گفت: خوشبختانه در خراسان رضوی مشارکت خیران در پروژههای حوزه آموزش و پرورش ۷۰ درصد است که امیداست در آینده این رقم به ۱۰۰ درصد برسد.
وی افزود: خراسان رضوی به لحاظ فضای آموزشی وضعیت نسبتا مطلوبی دارد، ولی در حاشیه شهر مشهد چالش داریم که در این سفر امیداست با تصویب مصوباتی بخشی از مشکلات فضای آموزشی را در حاشیه شهر مشهد مرتفع کنیم.
وی عنوان کرد: عمده مشکلات فضای آموزشی در ۵ استان مهاجر پذیر کشور است که برنامه ریزی شده است با مشارکت خیران و کمکهای دولتی مشکلات فضای آموزشی این استانها نیز برطرف شود.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان خراسان رضوی هم در سفر به بردسکن ضمن بازدید از چند پروژه نیمه تمام آموزشی این شهرستان گفت: ۲۰ درصد از فضاهای آموزش و پرورش خراسان رضوی تخریبی و نیازمند نوسازی است.
مهندس جاسم حسینپور فضای موجود در حوزه آموزش و پرورش خراسان رضوی را ۶ و نیم میلیون متر مربع اعلام کرد و گفت: این میزان فضا شامل آموزشی، تربیتی، ورزشی، کانونها و دارالقرانها است.
وی با بیان اینکه سرانه فضای آموزشی به ازای هر دانش آموز در کشور ۵ و دو دهم متر مربع میباشد اظهارداشت: این سرانه در خراسان رضوی ۴ و نیم متر مربع است و خوشبختانه شهرستان بردسکن به لحاظ سرانه نسبت به سایر شهرستانهای استان ازآمار قابل قبولی برخوردار است، ولی تا رسیدن به نقطه ایده ال فاصله دارد.
مدیرکل نوسازی مدارس استان خراسان رضوی افزود: سرانه فضای آموزشی خراسان رضوی نسبت به کشور ۷ دهم متر مربع عقبتر است که امید است با تامین اعتبار لازم و فرصتهای جدید از جمله مولد سازی و فروش املاک مازاد بتوانیم با احداث فضاهای جدید این عقب ماندگی را جبران و به متوسط کشوری دست پیدا کنیم.
حسین پور اعتبارات تخصیصی به استان را برای ساخت و توسعه فضای جدید آموزش و پرورش را ناکافی اعلام کرد و بیان داشت: اخیرا آموزش و پرورش استان ۲۰ ملک مازاد را شناسایی کرده است که بعداز تعیین تکلیف و فراهم آوردن منابع پروژههایی را در استان اجرایی خواهیم کرد. وی تعهد خیران به حوزه آموزش و پرورش استان را در سال جاری ۳۵۰ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: درصورت تحقق این میزان کمک، دولت نیز به همین میزان تامین اعتبار خواهد کرد و بنای ما براین است تا مهرماه سال آینده با کمکهای خیران و دولت بیش از ۶۰۰ کلاس درس را در استان اضافه کنیم.
علی اکبر چراغیان مدیر آموزش پرورش بردسکن هم در این بازدید گفت: در بازدیدی که سرپرست سازمان نوسازی، توسعه و تجهیزمدارس کشور از پروژه استخر سرپوشیده در مجموعه ورزشی ۱۳ آبان داشت مقرر شد با مشارکت خیران و سپاه و تامین اعتبار دولتی این پروژه ۹ ساله که در حد فونداسیون باقی مانده است به مرحله اجرا در بیاید.
وی از شناسایی چند فضای آموزشی بلا استفاده در شهرستان بردسکن خبرداد و گفت: امیداست با فروش این املاک نسبت به توسعه فضای آموزشی و تجاری سازی اقدام کنیم.