پخش زنده
امروز: -
انگلو زرافکو از مسئولان پانزدهمین جشنواره «فیلم منار» بلغارستان از نمایش ۴۰ فیلم از کشورهای مختلف از جمله ایران، در این جشنواره خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما و به نقل از روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، جواد امینی منش، سرپرست رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در بلغارستان و انگلو زرافکو از مسئولان برگزار کننده پانزدهمین جشنواره «فیلم منار» بلغارستان، دیدار و گفتگو کردند.
امینی منش در این دیدار گفت: سینما را از آن جهت هنر هفتم نامیده اند که قابلیت دارد سایر هنرها را به تصویر بکشد به نحوی که ذهن مخاطب خود را درگیر ظرافت و زیبایی های آشکار و نهان آن کند.
نماینده فرهنگی کشورمان در بلغارستان افزود: سینما زبان رسای هویت فرهنگی، اجتماعی و حتی عادات سیاسی ملتها محسوب می شود. هنر ایرانیان در شعر، ادبیات، موسیقی، معماری و حتی تئاتر و سینما آنچنان با محتوا و تاثیرگذار است که بهخوبی قابلیت جذب مخاطب جهانی را ایجاد می کند.
زرافکو نیز با اشاره به جایگاه سینمای ایران در میان مردم بلغارستان گفت: مشتاقانه در انتظار اکران فیلم های پر محتوای ایرانی در این جشنواره هستیم.
وی ادامه داد: تا به حال چهار فیلم از مؤسسه سوره و سینماگران جوان ایران برای اکران در پانزدهمین جشنواره فیلم انتخاب شده اند و چنانچه مراکز متولی سینمای ایران فیلم هایی با محتوای غنی تر در اختیار ما قرار دهند، آمادگی اکران آنها را داریم.
زرافکو تأکید کرد: تمامی فیلم ها در زمان برگزاری جشنواره «فیلم منار» به صورت برخط در قالب یک پلتفرم ملی در بلغارستان در دید هنردوستان بلغاری قرار خواهد گرفت.
وی اضافه کرد: پانزدهمین دوره جشنواره «فیلم منار» (۲۶ دی تا ۹ بهمن) در بلغارستان برگزار خواهد شد و این جشنواره با اجرای فیلمی مستند به کارگردانی خانم کاتی سوتی روا، از زندگی هنرمندانی از مشرق زمین و سرزمین آفریقا که مقیم بلغارستان هستند، شروع به کار خواهد کرد.
زرافکو تصریح کرد: در این دوره، ۴۰ فیلم از کشورهای الجزایر، آذربایجان، مراکش، هند، اندونزی، کویت، ایران و بلغارستان در چهار سالن از سینماهای شهر صوفیا به نمایش گذاشته می شود.
گفتنی است جشنواره «فیلم منار» از سال ۲۰۰۹ در شهر صوفیا پایتخت بلغارستان آغاز به کار کرد و هرساله بهترین آثار سینمایی، مستند و کوتاه را از کشورهای خاورمیانه، آسیای میانه و شمال آفریقا به نمایش می گذارد.
این جشنواره به عنوان یکی از بزرگ ترین رویدادهای فرهنگی منطقه بالکان شناخته می شود.