پخش زنده
امروز: -
خرمالو میوهای کم کالری سرشار از خواص است که در فصل پاییز خودنمایی میکند.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خوزستان، خرمالو از جمله میوههایی است که در فصل پاییز برداشت و روانه بازار میشود و طرفداران کمی ندارد.
این میوه با ظاهری شبیه گوجه فرنگی، بدون هسته، گوشتالو و در رنگهای نارنجی و قرمز در انواع گس و غیرگس در دسترس است و نباید از مصرف آن غافل شد.
خرمالو منبع غنی فیتوکمیکالها (کاتچین و آنتیاکسیدانهای پلیفنل) است، کاتچین یک عامل ضد التهابی و ضد عفونیکننده قدرتمند محسوب میشود و به همین دلیل میتواند به دفع واکنشهای التهابی ناخواسته و عفونت کمک کند.
جالب است بدانید که نوع ژاپنی آن به طور گستردهای توسط پزشکان چینی برای درمان سکسکه استفاده میشود، همچنین به دلیل داشتن ویتامین A و E باعث نرمی و لطافت پوست سرتان میشود و جلوی شوره سر را میگیرد.
خرمالو سرشار از آنتی اکسیدان و ویتامینهای گروه A و E است و از این رو استفاده از یک ماسک خرمالو که با چند قطره آبلیمو و یک زرده تخم مرغ درست شده باشد، میتواند چین و چروک صورت را کاهش داده و به زیبایی پوستتان کمک کند.
افرادی که از آسم و سرفههای حاوی خلط رنج میبرند، میتوانند ۲ تکه خرمالوی خشک را با کمی آب روی بخار بپزند، سپس آن را به پوره تبدیل کرده و یک یا ۲ قاشق غذاخوری عسل به آن اضافه و سپس میل کنند، زیرا این روش یک درمان جایگزین برای حل کردن مشکل آسم و سرفه باشد.
بهبود قوه بینایی از دیگر خواص خرمالو است، زیرا مقادیر قابلتوجهی ویتامین A دارد، همچنین کسانی که از بیماری دیابت رنج میبرند در اغلب مواقع ولع زیادی برای خوردن دارند، بنابراین این افراد برای مقابله با گرسنگی میتوانند خرمالو را به دلیل داشتن فیبر فراوان مصرف کنند، ضمن اینکه سطح قند خون را تنظیم میکند.