پخش زنده
امروز: -
مویز، انگور رسیدهای است که روی بوته و یا به روش سنتی خشک میشود و خواص فراوانی دارد.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خوزستان، مویز جزو دانههای ارزشمند و شیرین مزه است که از خشک شدن انگور سیاه به دست میآید و برخلاف جثه کوچکش، خواص فراوانی دارد و باید در برنامه تغذیه روزانه گنجانده شود.
مویز تولید کننده خون صالح و هضم کننده غذا و همچنین مقوی اعصاب و قلب است.
تاثیر در وزن گیری جنین به دلیل ارزش غذایی بالا و طبیعت گرم و تر، تقویت کبد، تقویت هضم و کاهش مشکلات هاضمه به خصوص در دوران بارداری از جمله خواص مویز به شمار میروند.
خوردن مویز در وعده صبحانه برای درمان انواع بیماریهای عفونی مفید بوده و دارای خواص ضد درد، ضد باکتری و تقویت کننده سیستم ایمنی است.
ملین بودن مویز سبب پاکسازی معده و روده میشود و به همین دلیل برای مشکلات معده و یبوست بخصوص در دوران بارداری مفید است، ضمن اینکه مواد نامناسب و غلیظ را آماده دفع کرده و از بدن خارج میکند و این پاکسازی خون به خصوص برای زنان باردار در سلامت جنین کمک میکند.
تحقیقها نشان میدهند که مویز گرم کننده همه بدن است و خوردن آن در اوایل بارداری سبب پسر شدن جنین میشود، البته افراد گرم مزاج بهتر است مویز را با بادام و یا سکنجبین مصرف کنند.
مصلح مویز، آب میوههای ترش مثل آب انار بوده و بهترین نحوه مصرف آن خوردن به عنوان صبحانه است که در رواتها هم ذکر شده اگر ۲۱ عدد به صورت ناشتا میل شود، موجب تقویت حافظه خواهد شد.
جالب است بدانید که خیساندن مویز در آب جوشیده گرم و مصرف این ترکیب پس از سرد شدن خونساز بوده و همچنین برای لینت مزاج نیز مفید است.