پخش زنده
امروز: -
جشنواره غذا و خوراکهای بومی محلی و اصیل ایرانی در بادرود برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ معاون شهرداری بادرود گفت: این جشنواره با هدف حمایت از اشتغال خانگی بانوان، معرفی ظرفیتهای گردشگری، احیا و معرفی غذا و خوراکهای سنتی و قدیمی بادرود و ثبت آن در اطلس غذایی کشور برگزار شد.
محمدرضا عبدلی افزود: ۱۰ تیم سه تا چهار نفره از بانوان شهرها و روستاهای منطقه بادرود از جمله شهر خالدآباد، روستاهای فمی، عباس آباد و اریسمان، غذا و خوراکهای بومی محلی و قدیمی خود را به نمایش گذاشتند.
وی گفت: در این جشنواره ۵۰ نوع از غذاها و خوراکهای سنتی مثل دیزی، اشکنه، کوفته، شولی، آش جو و گندم، کاچی، قورمه گوشت و انواع خورشتها با مواد طبیعی و سالم طبخ شده بود که نشان از هویت اصیل ایرانی داشت.
در جشنواره غذا و خوراکهای بومی محلی و اصیل ایرانی بهترینها غذاها از نظر اصالت، سنتی برای ثبت در اطلس غذایی کشور نیز انتخاب شدند.