پخش زنده
امروز: -
همزمان با فصل پاییز، کار برداشت بیش از ۱۸ هزار تن سیب زمینی از سطح مزارع نیشابور آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر جهاد کشاورزی نیشابور گفت:در این شهرستان ۶۲۵ هکتاربه کشت سیب زمینی اختصاص یافته است که از این سطح ۵۵۰ هکتار بصورت مکانیزه و مابقی بصورت سنتی کشت شده لست.
محمد علی فرهمند راد افزود: از این سطح، مقدار ۴۸۰ هکتار با استفاده از روشهای نوین (تیپ) آبیاری می شود که حدود ۳۰ درصد مصرف آب را در مزارع کاهش میدهد.
وی گفت: پیش بینی میگردد سالانه مقدار ۱۸ هزار و ۷۵۰ تن محصول سیب زمینی از مزارع شهرستان برداشت شود و سیبزمینی تولید شده در بخش سرولایت از لحاظ کیفیت، درصد ماده خشک، وجود کمترین میزان باقی مانده سموم و کود در جایگاه بالایی در استان قرار دارد و از نظر کیفیت و کمیت قابل رقابت با سیب زمینی تولیدی کشورهای اروپایی است.
مدیر جهاد کشاورزی نیشابور با بیان اینکه عمده کشت این محصول در بخش سرولایت شهرستان است، افزود: میانگین برداشت سیب زمینی در این منطقه ۳۰ تن در هر هکتار است و روی آوردن کشاورزان به کشت مکانیزه و مدیریت علمی برداشت از نکات اصولی وفنی این محصول است.
محمد علی فرهمند راد گفت: بخش سرولایت شهرستان نیشابور به عنوان یکی از قطبهای مهم تولید محصول سیب زمینی در این شهرستان است و ۹۵ درصد محصول سیبزمینی کشت شده در این بخش را رقم آگریا و مابقی را ارقام متفرقه مانند فونتانا تشکیل میدهد.
سیب زمینی با کیفیت سرولایت نیشابور افزون بر تامین نیاز شهرستان، کارخانههای چیپس و سیب زمینی استان به تعداد زیادی از استانهای کشور از جمله تهران نیز ارسال میشود.