پخش زنده
امروز: -
وزیر میراث فرهنگی؛ گردشگری وصنایعدستی گفت: همه مردم باید گردشگری داشته باشند، اما اگر وسع مالی اجازه نمیدهد باید برنامه ریزی کنیم.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، آقای ضرغامي گفت : گردشگری ارزان قیمت جزو اولویتها و راهبردهای ما است و همه مردم باید گردشگری داشته باشند اما اگر وسع مالی اجازه نمیدهد باید برنامه ریزی کنیم.
وزیر میراث فرهنگی؛گردشگری و صنایعدستی افزود: بخشی از این هزینه ها، خوراک است که براي اقشار پایین جامعه چاره اندیشی شده است ولي بهتر است پيشنهادات خود را در حوزه بسته بندی و خوراک ارزان قیمت به ما ارائه دهید.
ضرغامی با اشاره به حوزه کاری صدا و سیما در گردشگری خوراک گفت: باید موضوعی و تخصصی باشد، اوایل این مقوله در حاکمیت با مشکل جدی روبرو بود و من ثابت کردم که باید تخصصی مبتنی بر انتخاب و سلایق افراد باشد و با پافشاری در دور دوم فعالیتم شبکه های تخصصی راه اندازی شد و من فکر می کنم شبکه خوراک و آشپزی یک مقوله تخصصی است و بايد با ايجاد تحولات، این شبکه راه اندازی شود.
ضرغامی با بیان اینکه میزهای تخصصی و حوزه های خاص موضوعی باید دستمایه اقدامات گردشگری شود، گفت: امروز فقط در حوزه خوراک ایرانی و خوراک بین الملل، سردنوش و گرم نوشها و… شخصیت های شاخصی در کشور داریم .
وزیر میراث فرهنگی؛گردشگری و صنایعدستی با اشاره به آیاتی از قرآن و لزوم توجه به خوراک و غذای انسان افزود: ترسیم بهشت الهی با خوردنی ها توصیف میشود و این نوع توصیف و برجستگی ها نشان از اهمیت آن دارد.
ضرغامی با بیان اینکه نیاز اولیه انسان یعنی خوراک بسیار اهمیت دارد، گفت: باید وجوه مختلف آن شناسایی شده و براي آن برنامه ریزی شود.
وزیر میراث فرهنگی و گردشگری با اشاره به اینکه آزادی کامل عملکرد فعالان حوزه گردشگری ، جزو سیاست گذاری های وزارت میراث فرهنگی است، گفت: نگاه گردشگری و برندسازی نیازمند بسته بندی مَلدب است و اگر خوب اقدام و به صورت علمی اطلاع رسانی شود و اقدامات هنرمندانه انجام شود، بسیاری از ارزشهای خوراکی استانها شناسایی و معرفی میشود.
ضرغامی گفت : خوراک بخش عمده میراث ناملموس ما را تشکیل میدهد و مي تواند در نشاط و گردشگري موثر باشد.