پخش زنده
امروز: -
کاشت و برداشت آلوبخارا در برزُک کاشان موجب رونق گردشگری شده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ شهردار برزُک کاشان با بیان اینکه این منطقه دارای چهار محصول شاخص و استراتژیک است، گفت: گل و گلاب، شاتوت، آلو و گردو چهار محصول شاخصی است که کشاورزان منطقه تولید میکنند.
سجاد قاسمی با اشاره به تولید مرغوبترین آلوی بخارا در برزُک کاشان افزود: سالانه بیش از ۵۰۰۰ گردشگر برای خرید و برداشت آلو بخارا به شهر برزُک سفر میکنند.
وی با بیان اینکه برداشت آلو حدود ۵۰ روز طول میکشد، گفت: آلو کم و بیش در مناطق مختلف برزُک کاشان کشت میشود و دارای انواع مختلفی مانند آلوبخارا، آلوزرد، آلوسیاه و آلوشربتی است.
شهردار برزُک کاشان افزود: انواع مختلف آلو در تهیه غذاهای مختلفی مانند مرغ، کوفته، خورشت سیب، خورشت اسفناج و فسنجان به کار میرود و دارای خواص درمانی، چون ضد یبوست، برطرف کننده حرارت تب، صفرا، خشکی مزاج و غلظت خون است.