پخش زنده
امروز: -
این میوه خوشطعم شما را از اختلالات گوارشی، دیابت و سرطان تا حدودی مصون کرده و براساس طب سنتی طبع آن سرد و تر است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ براساس تحقیقات متخصصان تغذیه این میوه برای کاهش تب و حرارت بدن و سردرد و به علاوه ، یبوست حکم یک کمک داروی مؤثر و بهینه را دارد، همچنین برای جلوگیری از حالت تهوع و سرگیجه و برای جلوگیری از یبوست و سمزدایی و سلامت کبد بسیار مهم و کاربردی است.
با خواص بی نظیر آلوبخارا آشنا شوید:
این میوه در درمان اختلالات گوارشی موثر است و منبعی ثروتمند از ویتامین C است و سلامت قلب و عروق را افزایش میدهد.
آلو به حفظ سلامت قلب و عروق هم کمک میکند. این میوه حاوی آنتیاکسیدانهایی است که ما را از شر رادیکالهای آزاد رها کرده و مانع اکسیداسیون کلسترول میشوند.
آلوبخاراخطر از بین رفتن لکه زرد را کاهش میدهد،به کاهش وزن کمک می کند، بطوریکه آلو در سمزدایی از بدن مؤثر هست. همچنین سرشار از فیبر و آنتیاکسیدان میباشد و هر دوی اینها، به هضم بهتر و متابولیسم بالاتر یاری میرساند.
به علاوه آلو حاوی اسید سیتریک است که نمیگذارد عضلات بگیرند و بدن دچار خستگی شود.
آلو همچنین عملکرد کبد و رودهها را تقویت میکند، بنابراین خوردن آلو و نوشیدن آب آلو به صورت مرتب راهی است برای این که از شر چند کیلوگرم وزن اضافه خلاص شوید.
آلو به بدن کمک میکند تا بافتهایی سالم و قوی و سیستم ایمنی بسیار مستحکمی داشته باشید. آلو به جلوگیری از سرماخوردگی و آنفلوانزا کمک میکند و به کسانی که مرتب دچار عفونت میگردند، کمک میکند.
منیزیوم آلو برای انقباض عضلات و ارسال پالسهای عصبی بسیار مورد نیاز است.
آلو منبع غنی از اسیدفولیک و کلسیم میباشد. فولات (اسید فولیک) برای رشد جنین و بافتهای عصبی بسیار حیاتی است.
شاخص گلوکز آلو پایین است، بنابراین خوردن مقدار مناسب آن (ولی نه زیاده روی در آن)، قند خون را کنترل میکند و خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را کاهش میدهد.
از آنجا که هر 100 گرم آلو بخارا تأمینکننده 3 میلیگرم آهن است، مصرف آلو برای افرادی که فاقد ذخایر کافی آهن هستند، (خصوصاً گیاهخواران و افرادی که به مقدار کافی گوشت نمیخورند)، توصیه میگردد. کمبود آهن، میتواند نهایتاً به کمخونی بینجامد که با علائمی چون خستگی شدید و عدم تمرکز همراه است.
در تحقیقات متخصصان تغذیه مشخص شده آلو در پیشگیری از انواع سرطان نقش مهم و بهینهای دارد. مواد آنتوسیانین که همان عامل رنگ قرمز آلو است، از بدن در برابر سرطان به خصوص سرطان سینه جلوگیری میکند . همچنین این میوه مثل یک شیمیدرمانی طبیعی عمل میکند. یعنی سلولهای سرطانی سینه را هدف قرار داده و نیز به سلولهای ما آسیبی نمیرساند و به نوعی به عنوان کمک شیمیدرمانی عمل می کند.