پخش زنده
امروز: -
شربت دارچین یکی از نوشیدنیهای تابستانه خوش طعم است و خواص بیشماری دارد.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خوزستان، مصرف نوشیدنیها برای بیشتر افراد به ویژه در روزهای گرم تابستان خوشایند است و اگر شربتهای طبیعی و به صورت خانگی تهیه شوند، بدون شک طرفداران بیشتری دارند.
دارچین به طلای ادویهها شهرت دارد، زیرا علاوه بر طعم و عطر خوش، خواص شگفت انگیزی دارد.
شربت دارچین هم یکی از نوشیدنیهایی است که با استفاده از مواد در دسترس تهیه میشود، کافی است ۲ عدد چوب دارچین را در یک لیوان آب و ۲ لیوان شکر به مدت ۱۰ دقیقه بجوشانید تا شیرهای غلیظ به دست آید.
پس از صاف کردن مواد به دست آمده، به مقدار کافی و براساس ذائقه خود در یک لیوان آب بریزید و مقداری آب لیموترش تازه یا آبلیمو به دلیل داشتن ویتامین سی را به آن اضافه کنید، البته اضافه کردن لیموترش سلیقهای بوده و اجباری نیست.
همچنین میتوان از مقدار کمی وانیل در این شربت استفاده کرد.
میتوان از پودر دارچین هم برای تهیه این شربت استفاده کرد، اما در مقایسه با تهیه با چوب دارچین، رنگی تیره و کدر خواهد داشت، این در حالی است که شربت با استفاده از چوب، باعث شفاف و خوشرنگ شدن این نوشیدنی میشود.
شیره شربت دارچین را میتوان به مدت ۲ هفته در یخچال نگهداری کرد، البته برای جلوگیری از شکرک زدن آن باید مقدار کمی لیموترش به آن اضافه و در ظرف درب دار بگذارید.
همچنین برای نگهداری به مدت ۶ ماه میتوان در قالبهای یخ فریز کرده و در مواقع نیاز، تکه یخ زده را در یک لیوان آب خنک مخلوط و میل کنید.
درمان عفونت ها، جلوگیری از ایجاد عفونتهای باکتریایی، میکروبی و قارچی، درمان گلودرد و سرماخوردگی، بهبود سردردهای ناشی از سرماخوردگی، ضد افسردگی، آرامبخش بودن، افزایش تمرکز، جلوگیری از ابتلا به آلزایمر یا زوال عقل، کنترل کلسترول و قند خون، بهبود گردش خون در رگ ها، کمک به سلامت قلب، مفید برای دهان و دندان و همچنین زکام از جمله خواص بیشمار و شگفت انگیز دارچین به شمار میروند.