پخش زنده
امروز: -
استاندار کردستان با اشاره به آسیبهای اجتماعی مواد مخدر، گفت: مبارزه با این معضل اجتماعی نیازمند نگاه مسئولانه و کار فرهنگی بسیار بزرگ است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کردستان، اسماعیل زارعی کوشا در جلسه هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کردستان، اعتیاد را مهمترین آسیب اجتماعی روز جامعه برشمرد و گفت: مبارزه با این بلای خانمانسوز نیازمند عزم جدی و نگاه مسئولانه است.
زارعی کوشا افزود: جمع آورری معتادین متجاهر از سطح شهرها و معابر عمومی وظیفه همه دستگاههای متولی و در رأس آن شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر در شهرستانها است.
وی با بیان اینکه حضور معتادان در معابر و خیابانها، مغایر با چهره فرهنگی استان است، افزود: کردستان از نطر وقوع جرم در ردیف استانهای آخر کشور است که از این عنوان باید صیانت کرد.
زارعیکوشا تأکید کرد: باید با نظارت جدی و مستمر شاهد ساماندهی معتادان متجاهر در تمامی معابر، پارک ها و بوستانهای سطح استان باشیم.
استاندار کردستان به مدیران و متولیان حوزه مبارزه با مواد مخدر و درمان و پیشگیری تأکید کرد که اجازه اضافه شدن فرد جدید به شمار معتادان را نداده و برای درمان مبتلایان نیز اقدامات موثر و کارسازی انجام شود.
وی با بیان اینکه برخی اقدامات در کوتاهمدت قابل دسترسی است، یادآور شد: پارهای از کارها مانند احداث کمپ ترک اعتیاد از محل ماده ۱۶ نیز نیازمند برنامه ریزی میان مدت و بلند مدت است که باید پیگیر آن بود.
زارعی کوشا از رسانهها و به ویژه صداوسیما خواست با کار فرهنگی و تولید محتوای اثرگذار یاریگر تلاشگران مبارزه با مواد مخدر در استان باشند.
فرمانده انتظامی استان کردستان نیز در این جلسه از کشف ۴۷۰ کیلوگرم مواد مخدر در استان خبر داد و گفت: از ابتدای امسال تاکنون هزار و ۳۰۰ متجاهر بازداشت شده اند.
رستگار نسب سرپرست امور اجتماعی و فرهنگی استانداری کردستان با اشاره به اینکه در بازدیدهای میدانی، ساعت شش صبح معتادان متجاهر در سطح شهر جولان و مکانهای این افراد شناسایی شدهاند، اظهار کرد: مکانهای بلااستفاده زیادی برای ساماندهی معتادان متجاهر در سنندج وجود داشته که اصلا نیازی به کمپ جدید نداریم.
کریمی، دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر اشتان کردستان نیز با اشاره به اینکه در قالب مرکز ماده ۱۶ حدود ۳۵۰ تا ۴۰۰ معتاد متجاهر جدید پذیرش خواهند شد، اظهار کرد: در کل استان ۵۰۰ تا ۶۰۰ معتاد وجود داشته که هماکنون ۳۶۸ نفر از آنان در کمپها هستند.
عبدالملکی، مدیرکل صدا و سیمای مرکز کردستان نیز در این جلسه با تأکید بر اینکه باید مهارتهای اجتماعی، اطلاعرسانی درست به خانوادهها و نحوه آموزش به افراد و آسیبهای مصرف اعتیاد تقویت و به خانوادهها منعکس شود، عنوان کرد: پیشنهاد میشود یک تقسیم کاری بین دستگاهی برای پیشگیری از اعتیاد صورت گیرد چراکه با نگاه رفع تکلیفگرایانه، هیچ خروجی مثبتی نخواهیم داشت.