پخش زنده
امروز: -
مدیرکل دامپزشکی خوزستان از برگزاری بیش از ۳۰ هزار ساعت کلاس آشنایی با تب کریمه کنگو در نقاط مختلف استان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خوزستان، مصطفی کنارکوهی گفت: با توجه به شیوع تب خونریزی دهنده کریمه کنگو به عنوان یکی از بیماری مشترک میان انسان و دام، بیش از ۳۰ هزار ساعت کلاس آموزشی در خوزستان برگزار شد.
وی با بیان اینکه افراد فعال در کشتارگاههای دام، مناطق کم برخوردار، روستاها، مناطق عشایری، قصابها و دامداران با خطرهای این بیماری و راههای پیشگیری از انتقال آن بهرهمند شدند، افزود: مهمترین راهکاری برای جلوگیری از انتقال این بیماری، رعایت شیوه نامههای بهداشتی و آگاهی گروههای هدف است.
کنارکوهی اضافه کرد: کنه تب کریمه کنگو در فصل تابستان فعالیت خود را افزایش میدهد و با توجه به اینکه ابتلا به این بیماری علائم خاصی ندارد، خطر بیشتری پرورش دهندگان دام و مصرف کنندگان گوشت قرمز را تهدید میکند.
مدیرکل دامپزشکی خوزستان میگوید: به منظور پیشگیری از ابتلا به تب کریمه کنگو باید گوشت تازه حداقل به مدت ۲۴ ساعت در دمای یخچال و آلایش خوراکی در همان شرایط به مدت ۴۸ ساعت نگهداری شوند.
به گفته کنارکوهی؛ استفاده از لوازم حفاظت فردی در هنگام کشتار دام و تهیه گوشت قرمز از قصابیهای مجاز و واحد مهر بهداشتی دامپزشکی در پیشگیری از بیماری نقش مهمی ایفا میکند.
بیشتر بخوانید: آشنایی با تب کریمه کنگو در اندیکا
تب خونریزی دهنده کریمه کنگو، بیماری حاد تبدار و خونریزی دهندهای است که از طریق گزش کنه، تماس با خون یا لاشه دام و انسان آلوده و همچنین تماس با ترشحهای خونی دام یا انسان آلوده به این ویروس به سایر افراد منتقل میشود.