پخش زنده
امروز: -
کلاس آموزشی آشنایی با تب کریمه کنگو برای دهیاران و اعضای شوراهای اسلامی روستاهای بخش عقیلی گتوند برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خوزستان، سرپرست اداره دامپزشکی گتوند گفت: آگاه سازی جامعه هدف و گروههای در معرض خطر در خصوص راههای انتقال و پیشگیری بیماریهای مشترک میان انسان و دام از جمله تب کریمه کنگو، از مهمترین روشهای مدیریت این بیماریها است.
هادی احمدفخرالدین افزود: با توجه به افزایش فعالیت کنههای ناقل بیماری در فصول گرم سال و خطر انتقال این بیماری به انسان، کلاس آموزشی-ترویجی با همکاری بخشداری بخش عقیلی شهرستان برای دهیاران و اعضای شوراهای اسلامی این شهرستان برگزار شد.
وی میگوید: تب خونریزی دهنده کریمه-کنگو، بیماری حاد تبدار و خونریزی دهندهای است که از طریق گزش کنه و تماس با خون یا لاشه دام و انسان آلوده منتقل میشود.
احمدفخرالدین ادامه داد: تب کریمه کنگو از طریق تماس با ترشحهای خونی دام یا انسان آلوده و همچنین گزش کنه آلوده به ویروس به انسان منتقل میشود.
بیشتر بخوانید: آشنایی با تب کریمه کنگو در اندیکا
وی اضافه کرد: برای مبارزه با کنههای ناقل تب کریمه کنگو باید گوشت تازه حداقل به مدت ۲۴ ساعت در دمای یخچال و آلایش خوراکی در همان شرایط به مدت ۴۸ ساعت نگهداری شوند، همچنین استفاده از لوازم حفاظت فردی در هنگام کشتار دام و تهیه گوشت قرمز از قصابیهای مجاز و واحد مهر بهداشتی دامپزشکی در پیشگیری از بیماری موثر است.