پخش زنده
امروز: -
محققان یک شرکت دانش بنیان موفق به بومی سازی دستگاه فیزیوتراپی قابل حمل در ایران شدند.
به گزارش خبرگزاری صداو سیما، بنیانگذار یکی از شرکتهای فناور فعال در حوزه تجهیزات پزشکی با اشاره به بومی سازی دستگاه فیزیوتراپی قابل حمل، درباره نحوه عملکرد این دستگاه گفت: این دستگاه بر مبنای فرضیه دریچه کانالهای عصبی(Gate Nerve Theory) کار میکند به این صورت که با ارسال علامت های الکتریکی و تحریک اعصاب از انتقال پیامهای درد توسط کانالهای عصبی جلوگیری کرده و با تحریک عضلات، عملیات توانبخشی را انجام میدهد.
صفائی نسب، دارا بودن دو کانال مجزا با قابلیت تنظیم قدرت، ۱۴ برنامه در سه مود کاری شامل "مشت و مال"، "ماساژ" و "طب سوزنی (مور مور) " و باتری قابل شارژ را از جمله ویژگیهای این محصول نام برد.
وی با اشاره به دریافت تسهیلات از صندوق پژوهش و فناوری سلامت ثامن گفت: ما از تسهیلات نمونهسازی صندوق سلامت ثامن استفاده کردیم، پرداخت سریع این تسهیلات از جمله نقاط قوت بود و عدم وجود درگاه پرداخت در ساختار هم جزو نقاط ضعف بود.
مدیر عامل صندوق پژوهش و فناوری سلامت ثامن نیز درباره این محصول گفت: این دستگاه برای تسکین دردهای عضلانی، برطرف کردن اسپاسم و گرفتگی عضلات و توانبخشی عضلات آسیبدیده در سوانح کاربرد دارد.
بنا بر اعلام روابط عمومی صندوق سلامت ثامن، فرهادی اظهار کرد: این دستگاه اولین نمونه تولید داخل است که دارای پروانه ساخت است و تمامی استانداردهای بینالمللی مربوط را اخذ کرده و علاوه بر داشتن تمام امکانات نمونههای خارجی، از نظر داشتن باتری قابل شارژ نیز ارتقاء پیدا کرده است.