پخش زنده
امروز: -
در این نوشتار مواد غذایی معرفی میشوند که برای پیشگیری از عود سنگ کلیه مناسب هستند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ مصرف انواع میوهها و سبزیجات دارای پتاسیم بالا همچون موز، پرتقال، گریپ فروت، زردآلو، قارچ، نخود فرنگی، خیار و کدو سبز است.
بررسی متخصصان سایت تخصصی مایوکلینیک از دادههای مربوط به پرسشنامه بیماران مبتلا به سنگ کلیه بین سالهای ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۸ نشان داد که عمدتا افرادی دچار عود سنگ کلیه میشوند که میزان کلسیم و پتاسیم بدن آنها کاهش یافته باشد.
این بیماران باید رژیم غذایی خود را اصلاح و بیشتر مواد غذایی مصرف کنند که میزان پتاسیم و کلسیم بالایی داشته باشد.