پخش زنده
امروز: ۶ اسفند ۱۴۰۳ - ٢١:١٢:١٢
چگونگی پرداخت خسارت به کشاورزان آسیب دیده بررسی و تصمیماتی در خوزستان اتخاذ شد.
گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز آبادان؛ معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خوزستان از اتخاذ تصمیماتی برای پرداخت خسارات به کشاورزان آسیب دیده خبرداد.
در جلسه مدیریت توزیع منابع و مصارف آب و سازگاری با کم آبی امروز چهارشنبه ٢٢ تیرماه به ریاست رضا فتوحی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خوزستان گفت: در این نشست درباره چگونگی پرداخت خسارت به کشاورزانی که بر اثر مشکلات آبی اخیر دچار خسارت شده بودند، تصمیماتی اتخاذ شد.
وی افزود: این تصمیمات به تهران منعکس و هماهنگیهایی از قبل شده تا بتوانیم خسارتی به کشاورزان بخصوص در حوزه کرخه بر اساس ضوابط و معیارهای تدوین شده پرداخت کنیم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خوزستان گفت: استفاده بهینه منابع آب و پیگیری برای مدیریت آن از دیگر مواردی بود که در جلسه عنوان شد تا منابع آب استان برای کشت پاییزه به نحوی مدیریت شود که با کمک سازمانها و همراهی کشاورزان بتوانیم کشتهای موردنیاز استان را داشته باشیم.
وی تاکید کرد: با توجه به مشکلات آبی از کشاورزان توقع داریم به کشت محصولات کم آب مانند کنجد، سویا و نظایر آن بپردازند.