پخش زنده
امروز: -
حجتالاسلاموالمسلمین حسین دشتی گفت: هرچند عفت و حجاب در زن و مرد از فروعات بهشمار میآید، اما این مسئله در جامعه جهانی و کشور ما بهعنوان یک شعار و اصل بهشمار میآید که هم بُعد فردی و هم بُعد اجتماعی و سیاسی دارد.
بهگزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر؛ امام جمعه موقت بوشهر در خطبههای نماز عید قربان گفت: نجات جهان امروز به ولایتمداری و ولایت اهل بیت(ع) است و باید پرچم ولایتمداری همواره در جهان برافراشته باشد.
حجتالاسلاموالمسلمین حسین دشتی افزود: ولایت، حقیقتی ناشناخته، از ولایت الهی که ابراهیموار باید در برابر آن متعبد و تسلیم بود تا ولایت رسول خدا(ص)، اهل بیت(ع) و ولایت فقهای بزرگواری که خداوند دستور دادند ما پیرو آنان باشیم و اینها در حقیقت استمرار ولایت الهی هستند.
او اضافه کرد: امروز پرچم ولایت بهدست ما ایرانیان و بهدست ولایت فقیه است و ما باید این پرچم را برافراشته نگه داریم.
حجتالاسلاموالمسلمین دشتی با اشاره به اینکه دهه ولایت از امروز همزمان با عید قربان آغاز و تا عید غدیر خم ادامه دارد، گفت: عید غدیر خم که عید ولایت است و تاکید بر زنده ماندن نام علی(ع) و اولادشان باید گرامی داشته شود.
امام جمعه موقت بوشهر همچنین به جهانی شدن اربعین اشاره کرد و گفت که پیادهروی اربعین نمادی از ولایتمداری است.
خطیب نماز عید قربان افزود: گرامی داشتن عید غدیر و برگزاری جشن و سرور و اطعام فقرا که مورد تأکید امیرالمومنین(ع) است، ضروری است و این آیینها باید هرچه باشکوهتر برگزار شود.
امام جمعه موقت بوشهر درباره گرامیداشت روز عفاف و حجاب گفت: هرچند عفت و حجاب در زن و مرد از فروعات به شمار میآید، اما این مسئله در جامعه جهانی و کشور ما بهعنوان یک شعار و اصل بهشمار میآید که هم بُعد فردی و هم بُعد اجتماعی و سیاسی دارد.
حجتالاسلاموالمسلمین دشتی افزود: در جوامع غربی مانند فرانسه که دم از دموکراسی و آزادی میزنند، حضور زنان دارای حجاب را در اجتماع منع میکنند.
امام جمعه موقت بوشهر با اشاره به مستحب بودن قربانی در روز عید قربان در خارج از سرزمین وحی گفت: قربانی در راه خدا بهمعنی هدیه دادن در راه حق است که در سرزمین وحی بعد از رمی شیطان نوبت به این میرسد که هدیهای تقدیم حق شود.
او یادآور شد: ذبح حیوان بهمعنی قربانی کردن حیوانیت انسان و مسلط شدن بر نفس خود است.
حجتالاسلاموالمسلمین دشتی اضافه کرد: حج ابراهمی داستان تکراری حضرت ابراهیم(ع)، اسماعیل(ع) و هاجر است که داستان مکه را آفریدند. آنان جلوهای از ایثارگری را به نمایش گذاشتند و خداوند با حج ابراهیمی میخواهد این ایثارگری در جهان پایدار بماند.