نظارت اکیپ های دامپزشکی استان مرکزی بر چگونگی ذبح دام در عید قربان
سرپرست اداره کل دامپزشکی استان از نظارت ۴۶ واحد سیار و ثابت دامپزشکی بر چگونگی ذبح دام در ایام عید قربان گفت و افزود: ۶۳ دامپزشک، بازرس بهداشتی کشتارگاه و ناظر ذبح شرعی در این اکیپها فعالیت میکنند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز اراک؛ فتاحی ادامه داد : در روز عید قربان تمامی کشتارگاه ها و مراکز تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی با نظارت اکیپ های دامپزشکی استان از ساعت 6 صبح تا 14 به مردم ارائه خدمت می کنند .
او اضافه کرد : با توجه به شیوع بیماری تب کریمه کنگو در کشور و امکان انتقال بیمای هایی نظیر سل ، تب مالت و هاری از مردم می خواهیم تحت هیچ شرایط قربانی خود را خارج از مراکز تعیین شده در منازل و معابر عمومی کشتار نکنند .
سرپرست اداره کل دامپزشکی استان گفت : اگر برای مردم ذبح دام در مراکز مجاز تعیین شده میسر نبود لازم است برای ذبح دام ضمن رعایت نکات بهداشتی نظیر پوشیدن دستکش و استفاده از ماسک و عینک لاشه دام را پس از کشتار تا 24 ساعت در دمای 0 تا منفی 4 درجه نگهداری یخچال نگهداری و سپس استفاده کنند .
فتاحی افزود : مردم می توانند سوالات و مشکلات خود را با سامانه 1512 که به صورت شبانه روزی فعالیت می کند در میان بگذارند .