پخش زنده
امروز: -
عضو حقیقی ستاد راهبردی سند تحول قضایی: اشتغال میتواند به زندانی هویت ببخشد و موجب پذیرش وی در خانواده و جامعه شود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز گیلان ؛ دکتر علیرضا جمشیدی امروز در دومین همایش کارآفرینان و مجمع خیرین گیلان که در زندان لاکان رشت برگزار شد، با اشاره به اینکه اشتغال میتواند به زندانی هویت بخشیده و موجب پذیرش وی در خانواده و جامعه شود، گفت: معافیت از مالیات، دریافت تسهیلات بدون بهره و کم بهره، بدون مشمول شدن بیمه، از مزایای طرح ملی بامداد و ایجاد اشتغال برای زندانیان و خانوادههای آن هاست.
وی با اشاره به پشتیبانی دولت، قوه قضاییه و قوه مقننه برای اجرای طرح زندان تحولی و طرح ملی بامداد، افزود: زندانی در زندان دغدغه معیشت خانواده اش را دارد که با ایجاد اشتغال میتوان به درآمدزایی و حفظ کرامت آنها در جامعه کمک کرد.
رضا محمدی اصل ، مدیرکل زندانهای گیلان همکاری خیران و کارآفرینان را در ایجاد اشتغال برای زندانیان بسیار موثر دانست و گفت: با استفاده از توانمندیهای خیران در همه عرصهها، میتوانیم برای توسعه کار آفرینی و اشتغال زایی زندانیان گامهای موثری برداریم.
وی افزود: برای اجرای طرح بامداد، سازمان زندانها فضای مناسب و امکاناتی نظیر آب و برق رایگان، نیروی کار ارزان و آموزش دیده با مهارتهای مختلف در اختیار کارآفرینان و خیران قرار میدهد.
مدیرکل زندانهای گیلان گفت: همچنین در این طرح، کارگاههای متعددی از جمله جوراب بافی، اتصالات لوازم برقی، گلسازی، ساخت درب آسانسور، گل سازی، بسته بندی کالا و کارگاههای متعددی دیگری برای اشتغال زندانیان راه اندازی شده است.
دکتر هاجر تحریری نیک صفت ، مدیرعامل مجمع خیرین گیلان هم گفت: برای اجرای سند تحول قضایی و رفع چالشهای موجود، با انتخاب زندانهای گیلان به عنوان پایلوت، قرار است از همه راهکارهای لازم برای ارتقاء وضعیت زندانها استفاده شود.
وی افزود:، اشتغال مولد و پایدار و همچنین حرفه آموزی زندانیان و خانواده آنها، مهمترین موضوع در تحول زندانهاست که با عنوان طرح بامداد و با استفاده از ظرفیتهای استان اجرا میشود.