پخش زنده
امروز: -
معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای گفت: پروژه شاخصهای ارزیابی ابنیه و فنی پلها توسط دانشکده مهندسی عمران دانشگاه صنعتی امیرکبیر درحال انجام است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، دکتر داریوش امانی در نخستین رویداد ملی طراحی طراحی و ساخت خودروی پرنده گفت: در سال گذشته بیش از ۵۵۰ میلیون تن جابجایی کالا و حدود ۱۰۰ میلیون جابجایی مسافر در جادههای کشور داشتیم که با تولید خودروی پرنده میتوانیم بخشی از این جابجاییها را به این خودروها واگذار کنیم.
وی اظهار داشت: رویداد طراحی و ساخت خودروی پرنده کمک بسیار زیادی به حمل و نقل کشور خواهد کرد چراکه در آینده این فناوری نقش بسزایی در جابجایی کالا و مسافر خواهد داشت.
معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای خاطرنشان کرد: ترانزیت کشور در سال ۱۴۰۰ نسبت به سال ۹۸ حدود ۳۰ درصد افزایش داشته است. همچنین ترانزیت کشور در دو ماهه اول امسال نسبت به دو ماهه سال ۱۴۰۰ حدود ۵۰ درصد رشد داشته است.
امانی تاکید کرد: باید برای توسعه خودروهای پرنده و دستیابی به این فناوری از پتانسیل و توان شرکتهای دانش بنیان استفاده کنیم که در این زمینه ما یکی از سازمانهای پیشرو بوده ایم.
معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای ادامه داد: پروژه شاخصهای ارزیابی ابنیه و فنی پلها توسط دانشکده عمران دانشگاه صنعتی امیرکبیر درحال انجام است.
دکتر امانی عنوان کرد: همچنین بخش جادهای طرح جامع حمل و نقل جادهای نیز با همکاری دانشگاه صنعتی امیرکبیر درحال انجام است.
امانی تاکید کرد: درحال حاضر تمام حمل و نقل جادهای کشور از نقطه صفر مرزی تا مقصد به صورت الکترونیکی انجام میشود.