پخش زنده
امروز: -
تقریبا همه انسانها در سرتاسر جهان در طول دوران زندگی تجربه ای از کمردرد داشته اند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ منطقه ی زیر قفسه ی سینه تا انتها را ناحیه ی کمر می نامند. خوشبختانه، اغلب کمردردها بهبود می یابند و در مواقعی که بهبود نیابند، درمان های موثری برای کاهش آنها وجود دارد.
علائم کمردرد :
ممکن است درد، ایستادن و تحرک را برای بیمار مشکل کند. دردِ حاد، معمولا بعد از صدمه ی ناشی از ورزش یا بلند کردن اجسامِ سنگین ایجاد می شود. اما، اگر کمردرد، بیش از سه ماه به طول انجامد، به آن کمردرد مزمن می گویند. اگر کمردردِ شما بعد از ۷۲ ساعت از زمان شروع بهتر نشد، با پزشکتان مشورت کنید.
کمر دردهای شدید ناشی از سقوط از ارتفاع و یا آسیب در ناحیه کمر را باید پزشک بررسی کند. علائم مهم و هشدار دهنده ی دیگر، شامل از دست دادن کنترل ادرار و مدفوع (بی اختیاری ادرار و مدفوع)، ضعف، تب و درد هنگام سرفه هستند. اگر یکی از این علائم را همراه کمر دردتان داشته اید، با پزشک خود تماس بگیرید.
کمردردهایی که به دنبال بلند کردن اجسام سنگین یا ورزش شدید ایجاد می شوند، اغلب ناشی از کشیدگی ها و اسپاسم های ناحیه ی کمر است؛ اما، گاهی اوقات، این دردها ممکن است مربوط به پارگی یا بیرون زدگی دیسک باشد که با فشار بر روی عصب سیاتیک، موجب درد در باسن و پاها می شود.
اگر شغل شما با بلند کردن و کشیدن اجسام یا هر چیزی که موجب فشار به ستون فقرات شما شود، مرتبط باشد، ممکن است که این حرکات، موجب کمردردتان شود. از طرفی، پشتِ میز نشینی در طول روز، همراه با احتمال افزایش کمردرد است، به خصوص، اگر از صندلی غیر استاندارد استفاده کنید.