پخش زنده
امروز: -
نماینده مردم قروه و دهگلان در مجلس شورای اسلامی گفت: ضریب راه روستایی قروه و دهگلان حدود ۶۰ درصد است در حالی که میانگین کشوری حدود ۸۵ درصد است و نهضت راه روستایی در قروه و دهگلان شروع خواهد شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کردستان، پرویز اوسطی شامگاه در نشست بررسی راههای روستایی شهرستان قروه افزود: با توجه به اینکه هزینه زندگی در شهرهای بزرگ حداقل سه برابر زندگی روستایی و تولیدات در مناطق روستایی بیش از ۱۰ برابر مناطق شهری است تقویت زیر ساختهای روستایی ظرفیتی برای مهاجرت معکوس است.
وی با بیان اینکه پرونده راههای روستایی قروه و دهگلان باید ظرف ۲ سال بسته شوند، گفت: در چهار دهه گذشته نتوانسته ایم در حوزه راههای روستایی اصلاحاتی انجام دهیم باید تقویت زیرساخت جاده ها، آب، فاضلاب، طرحهای هادی و مقاوم سازی مسکن در اولویت باشد.
نماینده مردم قروه و دهگلان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در حوزه حقوق معدنی و راه معدنی پیگیریهایی انجام شده است، افزود: اولین پروژه، اجرایی شدن تفاهم نامه محور احمدآباد باش - دیرکلو است که در دست پیمانکار است قیر این پروژه تخصیص یافته و توافقنامه با شرکت اومیکرون هم بسته شده است.
اوسطی گفت: عملیات اجرایی بهسازی محور دلبران از نی بند - باغلوجه - دلبران و جاده بهارلو از دیگر پروزههای راه روستایی است که از یک درصد اعتبارات بند پ ماده ۴۳ قانون برنامه ششم در حوزه معادن بهرهمند خواهد شد.
وی تصریح کرد: محور بهارلو -گل تپه حدود ۹ کیلومتر است که ۲ و نیم کیلومتر آن در همدان و مابقی در محور قروه است و تفاهم نامه آن امضا و در دست اجرا است.
نماینده مردم قروه و دهگلان در مجلس شورای اسلامی افزود: محور قزلجه کند - مالوجه - دلبران هم جزو محورهای معدنی در نظر گرفته نشده بود، اما با پیگیریهای صورت گرفته این محور هم وارد فاز اجرا میشود.
اوسطی از ۲ اعتبار ویژه برای شهرستان خبر داد و گفت: یکی از آن، اعتبارات محرومیت زدایی است که ۱۰۰ میلیارد تومان برای مناطق محروم اختصاص یافته است و سهمی از آن هم برای قروه و دهگلان در نظر گرفته شده است که باید بیشتر این اعتبارات به حوزه راه روستایی اختصاص یابد.
وی در ادامه گفت: اعتبار بعدی هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان است که برای سفر رئیس جمهور در نظر گرفته شده است.
۷۷ درصدی میانگین شاخص برخورداری از آسفالت روستایی در قروه
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای کردستان هم در این نشست با بیان اینکه میانگین شاخص آسفالت راههای روستایی بالای ۲۰ خانوار در شهرستان قروه ۷۷ درصد است گفت: احداث و آسفالت راههای روستایی قروه در ۱۲ محور و با طول ۲۳ کیلومتر در سال جاری در دست اقدام است.
محمدراشد مدرسگرجی با اشاره به اینکه اعتبار سال ۱۴۰۰ برای پروژههای احداث و آسفالت را ههای روستایی شهرستان قروه ۳۵۰ میلیارد ریال با حدود ۵۰ درصد تخصیص است، افزود: یکی از مشکلات راههای روستایی شهرستان قروه آسفالتهایی است که قبلا انجام شده و اکثرا به دلیل عدم نگهداری و عدم روکش مناسب دوباره نیاز به آسفالت دارند.
مدرس گرجی تاکید کرد: باید در کمیته برنامه ریزی شهرستان در زمینه نگهداری، ایمنی، تابلو و علائم، روکش و خط کشی، اعتباراتی در نظر بگیرند تا اداره راهداری با در نظر گرفتن پیمانکار و برگزاری مناقصه در این زمینه کار کند.
خلیل فعله گری فرماندار قروه هم در این نشست گفت: عمده مشکلات شهرستان قروه مربوط به حوزه راه است و باید امسال کاری کنیم تحولی بزرگ در حوزه راه رقم بخورد.