در پی فصل دوم کاوشهای باستان شناسی؛
تپه نقارهچی نهاوند آرامگاه «ساتراپ سلوکی»
سرپرست تیم باستان شناسی نهاوند معتقد است با کشف نخستین آرامگاه «تومولوسی» در این شهرستان بسیاری از زوایای تاریک تاریخ غرب کشور در دوران سلوکی روشن می شود.
- به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز همدان ؛ محسن جانجان با اشاره به کشف نخستین آرامگاه «تومولوسی» ایران در شهرستان نهاوند گفت: این شهرستان از شهرهای مهم در حکومت سلوکیان است و از طرفی دیگر وجود «معبد لائودیسه» در این منطقه میتواند اثباتگر این باشد که این آرامگاه مربوط به یک فرد مهم مانند یک سردار رده بالا یا ساتراپ (شهربان) و یا پادشاهی از دوران سلوکی باشد.
سرپرست هیات باستان شناسی فصل دوم کاوش تپه نقارهچی گفت: این آرامگاه «تومولوسی» میتواند بسیاری از زوایای تاریک تاریخ غرب کشور در دوران سلوکی را روشن کند.
وی تصریح کرد: «تپه نقارهچی» با ارتفاع هشت متر در جنوب شرقی نهاوند و در حاشیه باغهای این شهر قرار دارد و در گزارش سفر «ناصرالدین شاه» به این تپه و آرامگاه اشاره شده است.
جانجان گفت: با توجه به اهمیت معماری این محوطه و نزدیکی آن به شهر نهاوند و سراب گیان این منطقه مکانی ارزشمند برای بنا نهادن یک پارک باستان شناسی برای علاقمندان به تاریخ است.