پخش زنده
امروز: -
سالانه سیصد هزار تُن گوشت مرغ در این استان تولید میشود و گلستان رتبه دوم تولید کننده مرغ در کشور را دارد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز گلستان؛ محمد برزعلی، رئیس جهادکشاورزی گلستان با اعلام این خبر گفت: روزانه ۷۰۰تُن گوشت مرغ در استان تولید میشود. مصرف روزانه استان ۱۲۰تُن است و ۵۸۰تُن معادل ۸۰درصد مازاد نیاز استان به سایر استانهای کشور مانند تهران، خراسان رضوی، مازندران، اصفهان و یزد ارسال میشود.
برزعلی از افزایش ۱۰درصدی جوجه ریزی در استان خبر داد و افزود: از ابتدای امسال تا کنون ۲۲میلیون و ۴۰۰هزار قطعه جوجه ریزی در استان انجام شده است.
وی اضافه کرد: در گلستان یکهزار واحد مرغداری و ۱۴کشتارگاه مرغ فعال و ظرفیت کشتارگاهها تا ۵۰۰هزار قطعه در شبانه روز است.