پخش زنده
امروز: -
همایش انجمن داروسازان ایران با حضور نمایندگان انجمن داروسازان از سراسر کشور در هتل پردیسان مشهد برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، همایش انجمن داروسازان ایران روز پنجشنبه با حضور نمایندگان انجمن داروسازان از سراسر کشور، تعدادی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی و مسوولان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در هتل پردیسان مشهد برگزار شد.
رییس انجمن داروسازان ایران در این همایش گفت: انجمن داروسازان کشور در تمام ادوار درخشیده اند، اما بررسی مطالبات اعضا و مصالح مردم باید در اين مجمع بررسی شود.
دکتر محمدباقر ضیا در مجمع عمومی داروسازان ایران با تاکید بر اینکه دوره انتخابات انجمن ۳ سال است، اما تاکنون پس از ۵.۵ سال مجوز برگزاری انتخابات قانونی اخد نشده است، گفت: بارها اجازه تمرد از قانون را برای برگزاری انتخابات انجمن خواسته ایم، اما این اتفاقات صدماتی به تشکل ۷۵ ساله داروسازان وارد می کرد.
رییس انجمن داروسازان ایران ادامه داد: از متخصصان و کارشناسان این عرصه درخواست می کنیم تا وزارت بهداشت، مجمع انجمن داروسازان را راهنمایی کنند تا سرنوشت انتخابات به خوبی رقم بخورد.
دکتر ضیا با اشاره به اینکه از سالها قبل به دنبال یک استراتژی اساسی دارویی بر اساس مبنای علمی بودیم، تصریح کرد: تدوین سند اشتغال داروسازان در راستای ارتقاء خدمات داروسازان در بازه های زمانی کوتاه، میان و بلند مدت است.
وی عنوان کرد: اينجا سؤال پیش میآید که سیاستهای دارویی کشور بر چه مبنایی است؟ تعداد داروسازان خروجی و ورودی در چه حد بوده است؟ در این راستا سند توسعه اشتغال داروسازان این موضوع را بررسی کرده است.
رئیس انجمن داروسازان ایران با بیان اینکه با کمک فرهنگستان علوم دارویی نیز کلیات سند آماده شده است، خاطرنشان کرد: امیدواریم بعد از اجرای این سند ۸۰ درصد درخواستهای مردمی و مسولان پاسخ داده شود.
دکتر ضیا گفت: اميدواريم درصدی از تصدیگری دارویی به بخش خصوصی اضافه شود، زیرا با وجود انبوه داروخانه های خصوصی، اقتصاد داروخانه ها دچار مشکل است.
وی با ذکر این نكته که داروخانه ها در شرايط فعلی وارد سیر ورشکستگی میشوند، تاکید کرد: علاوه بر این سیستم توزیع دارویی الکترونیک برای داروخانه ها نیاز است تا توزيع عادلانه دارویی مدیریت شود و نباید توزيع دارو در انحصار قرار داشته باشد.
دکتر ضیا گفت: در حوزه حمایت بيمه ای نیز از ۴۰ سال قبل دچار مشکل هستیم، ۸ ماه است که از سوی سازمان تامین اجتماعی نسخ کاغذی داروخانه ها پرداخت نشده است و از همین رو داروخانه ها با مشکل نقدينگی برای تامین دارو مواجه می شوند.
وی افزود: برای ادامه فعالیت داروخانهها نیاز به نقدينگی است، بنابراین باید این موضوعات به خوبی بررسی شود.