پخش زنده
امروز: -
رئیس دانشگاه پیام نور استان مرکزی در مراسم تودیع و معارفه رئیس دانشگاه پیام نور ساوه: بسترهای لازم در دانشگاه پیام نور برای ارتقاء علمی سازمانها مهیا است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ حجت الاسلام محمود شیخ الاسلامی ظهر امروز در مراسم تودیع و معارفه رئیس جدید دانشگاه پیام نور مرکز ساوه گفت: حضور مسئولین شهرستان در تودیع و معارفه باعث قوت و استحکام توانمندیهای مدیر آینده آن مجموعه میشود و تعاملهای آینده نیز میتواند موتور محرکه آن مجموعه باشد، مدیریت جدید نیز باید با تمام توان از ظرفیتهای شهر و مسئولین ساوه در راستای ارتقا دانشگاه پیام نور بهره بگیرند که این مهم برگ برنده یک مدیر به شمار میآید.
وی دانشگاه پیام نور را به دلیل امتیازات و ظرفیتهایی که دارد متمایز از سایر مراکز علمی دانست و اضافه کرد: این مرکز بسترهای لازم برای ارتقا هر قشری را دارد، زیرا از سال ۱۳۸۵ با شکسته شدن سد کنکور و کسب توفیقات و امتیازات در سالهای قبل سبب شد با موج فزایندهای از دانشجو مواجه شود.
رئیس دانشگاه پیام نور استان مرکزی ادامه داد: کسب این توفیقات باعث شد سقف دانشجویان پیام نور در کشور به یک میلیون و ۲۰۰ هزار دانشجو برسد و همینطور سهم استان مرکزی و شهرستان ساوه افزایش یابد و امروز نیز علی رغم تعدیل جمعیتی در کشور حدود ۳ هزار دانشجو در مقطع کارشناسی و ۵۰۰ دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد در مرکز دانشگاه پیام نور ساوه مشغول به تحصیل هستند.
حجت الاسلام شیخ الاسلامی اضافه کرد: مدیر جدید دانشگاه پیام نور ساوه باید از ظرفیت مهارت آموزی در جهت بالندگی و توانمند سازی دانشگاه و همچنین در جهت اشتغالزایی وکار آفرینی جوانان و دانشجویان این مجموعه استفاده کند تا در مراکز صنعتی و دیگر فراخوانها و پژوهشها از ظرفیت آنها استفاده شود.
وی خاطرنشان کرد: در دولتهای گذشته بدون مهیا شدن زیرساختهای آموزشی در مراکز پیام نور شاهد رشد فزایندهای در جذب دانشجو بودیم، اما خوشبختانه نگاه دولت سیزدهم، مجلس و وزیر علوم به دانشگاه پیام نور مثبت بوده، زیرا به گفته وزیر علوم، دانشگاه پیام نور یک دانشگاه بومی پذیر است که بدون احتیاج به خوابگاه و تحمیل مخارج بر خانوادهها توانسته با تربیت دانشجویان نخبه و توانمند نقش بسزایی در ارتقا علمی کشور داشته باشد و این مسئله سبب شده نگاه دولت، مجلس و مجموعه وزارت علوم به دانشگاه پیام نور مثبت باشد و برای ارتقا این مرکز از ظرفیتهای موجود استفاده کنند.
او تصریح کرد: بومی پذیر بودن دانشگاه پیام نور علاوه بر رفع دغدغه تردد دانشجویان، گسست فرهنگی ایجاد نمیکند بخاطر اینکه از شهرهای مختلف دانشجو نداریم که تبادل فرهنگی و گاهی آسیبهای برای دانشجویان به همراه داشته باشد.
رئیس دانشگاه پیام نور استان مرکزی تأکید کرد: بخش عمده دانشجویان دانشگاه پیام نور هر شهر را جوانان آن شهر تشکیل میدهند و تا به امروز چالشهای دانشجویی که موجب آسیب شود را در دانشگاههای پیام نور کشور شاهد نبودیم.
شیخ الاسلامی گفت: دانشگاه پیام نور شرایط بهتری را در ایام کرونا نسبت به قبل داشته، زیرا دانشجویان با اساتید بیشتری در فضای مجازی میتوانند تعامل و تبادل اطلاعات داشته باشند و دانشگاه پیام نور بسترهای لازم برای همکاری با هر سازمانی که خواستار ارتقا آن مجموعه است را دارد.
وی افزود: تشکل اصلی دانشگاه پیام نور بسیج دانشجویی بوده از ریاست جدید دانشگاه پیام نور ساوه انتظار داریم برای هر رشته یک انجمن تشکیل شود و هر انجمن نیز یک نشریه به منظور بازتاب برنامههای خود داشته باشد تا در جهت بالندگی از آن استفاده کند.
او ادامه داد: دانشگاه پیام نور کشور از هر نوع درخواست انتقالی و مهمان در هر منطقهای که شرایط لازم را داشته باشد استقبال خواهد کرد.
رئیس دانشگاه پیام نور استان مرکزی در انتها خاطرنشان کرد: ۱۲ رشته جدید که بیشتر متناسب به نیاز روز جامعه هستند به دانشگاه پیام نور استان مرکزی اختصاص داده شده و امیدواریم گامی در جهت ارتقا سطح علمی و اشتغالزایی جوانان استان مرکزی برداشته باشیم.
در استان مرکزی ارتقا امکانات آموزشی دانشگاه پیام نور و در شهرستان ساوه ساماندهی و راه اندازی مزرعه تحقیقاتی و کشاورزی دانشگاه پیام نور ساوه و استان برنامه ریزی شده است.
در این مراسم از خدمات دکتر مرتضی فغانی، رئیس سابق دانشگاه پیام نور ساوه تقدیر و دکتر مهرداد بیات به عنوان رئیس جدید دانشگاه پیام نور ساوه معرفی شد.