ایجاد امید در جامعه کلید رفع مشکلات و پیشرفت کشور
استاندار مرکزی در تفرش: افزایش رضایتمندی، اعتماد و امید در جامعه به خصوص در نسل جوان کلید رفع مشکلات و پیشرفت کشور است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز اراک؛ استاندار مرکزی در مراسم تکریم و معارفه فرماندار تفرش با یادآوری دستور رهبر معظم انقلاب در خصوص امیدآفرینی در جامعه، اظهار داشت: رئیس جمهور نیز ترمیم اعتماد مردم را بزرگترین طرح دولت سیزدهم عنوان کردند.
فرزاد فرزاد مخلصالائمه افزود: افزایش رضایتمندی در جامعه افزایش اعتماد و امید در مردم را به همراه دارد و ایجاد امید در جامعه به خصوص نسل جوان کلید رفع مشکلات و پیشرفت کشور است.
مراسم تکریم و معارفه فرماندار تفرش مراسم تکریم و معارفه فرماندار تفرش مراسم تکریم و معارفه فرماندار تفرش مراسم تکریم و معارفه فرماندار تفرش مراسم تکریم و معارفه فرماندار تفرش مراسم تکریم و معارفه فرماندار تفرش مراسم تکریم و معارفه فرماندار تفرش مراسم تکریم و معارفه فرماندار تفرش مراسم تکریم و معارفه فرماندار تفرش
وی گفت: دستگاههای اجرایی و اداری استان مرکزی نیز باید همراهی و همکاری مطلوبی در جهت سیاستهای اقتصادی دولت داشته باشند.
استاندار ادامه داد: دولت رشد اقتصادی هشت درصدی در کشور را برای امسال هدفگذاری کرده که سهم استان مرکزی در این زمینه هفت و ۲ دهم درصد است و باید تمام ظرفیتها برای تحقق این مهم بکار گرفته شود.
وی گفت: نیاز است در ۹ ماه باقی مانده از سال این رشد اقتصادی با کمک مردم و مسئولان در کشور و استان محقق شود.
مخلص الائمه خاطر نشان کرد: تا زمانی که این رشد اقتصادی در کشور محقق نشود مشکلات وجود دارند و تحقق این مهم کلید رفع مشکلات در کشور است.
مخلصالائمه بیان کرد: اسفندماه سال گذشته، رئیس جمهوری سند تحول دولت مردمی را در ۲۴۴ صفحه، ۹ فصل و ۳۷ موضوع بخشی و فرابخشی به تمامی دستگاههای اجرایی ابلاغ کرد که تدوین این سند حدود شش ماه زمان برد و در این سند ۱۳۴ چالش بررسی شده که ۴ چالش مربوط به بخش کشاورزی است و ۹ عامل ایجادکننده برای آن و ۱۲ راهبرد برای چالشها پیشبینی شده است.
مخلص الائمه با بیان اینکه تمامی دستگاهها موظفند که ۱۰۲۳ اقدام اجرایی قید شده در این سند را در سه بازه زمانی کوتاه مدت (۲۳۷ اقدام) میان مدت و بلندمدت به انجام برسانند که ۴۲ اقدام مربوط به بخش کشاورزی است گفت: این سند در میان تمامی اسناد بالادستی یک سند استثنایی است چراکه دولت همه توان خود را برای اجرای اقدامات تدوین شده ذیل این سند به میدان آورده است و دولت معتقد است که اگر این ۴۲ اقدام انجام شود ۱۰ نشانگر وضعیت مطلوب و ۴ چرخش تحول آفرین در بخش کشاورزی اتفاق میافتد.
مخلص الائمه با یاد آوری اصلاح یارانهها توسط دولت گفت: هشت میلیارد دلار ارز ۴۲ هزار ریالی سال گذشته برای واردات و تامین کالاهای اساسی اختصاص یافت که این منابع مالی در پنج ماه نخست سال هزینه شد و با وجود اختصاص این منابع مالی روزانه شاهد افزایش قیمتها بودیم.
استاندار مرکزی افزود: ۱۵ میلیارد و ۶۰۰ میلیون دلار ارز توسط دولت سیزدهم با قیمت ۴۲ هزار ریال سال گذشته برای تامین کالاهای اساسی مورد نیاز مردم تامین و هزینه شد.
مخلص الائمه گفت: ۷۲ میلیارد دلار ارز ۴۲ هزار ریالی از سال ۹۷ تا کنون برای تامین کالاهای اساسی تامین و هزینه شده است.
وی ادامه دهد: اختصاص یارانه در سایر کشورها برای بخش تولید، مصرف و یا فاصله زنجیره تولید تا مصرف اختصاص مییابد در صورتی که در کشور ایران این یارانه در اختیار واردکنندگان و دلالان قرار میگرفت.
استاندار مرکزی گفت: ۲۵ تا ۳۰ میلیارد دلار ارز امسال برای ادامه اختصاص ارز ۴۲ هزار ریالی برای تامین کالاهای اساسی کشور نیاز بود که این مهم برای هیچ دولتی امکان پذیر نبود.
مخلص الائمه اظهار داشت: مردم در اجرای طرح ساماندهی یارانهها همراهی و همکاری مناسبی با دولت داشتند که جای تقدیر دارد.
وی خاطرنشان کرد: ۸۰ تا ۹۰ هزار طرح نیمه تمام در کشور وجود دارد که با اختصاص تمام درآمدهای نفتی کشور به این طرحها، اتمام آنها بیش از ۳۰ سال به طول میانجامد.
استاندار مرکزی شتاب بخشیدن به اجرای طرحهای نیمه تمام در استان را از برنامههای اولویت دار استانداری عنوان کرد و گفت: برای نخستین بار عملیات اجرایی یک طرح در استان به صورت شبانه روزی در حال انجام است.
مخلص الائمه یاد آور شد: ویروس کرونا سال گذشته کانون توجه دولت بود که با کمک مردم و دانشمندان تعداد تلفات این بیماری از ۶۰۰ نفر در روز تک رقمی شده است.
وی ادامه داد: تولید و واردات واکسن کرونا توسط چهار تا پنج شرکت با فناوریهای مختلف انجام و شرکتهای داخلی نیز اقدام به ساخت آن نمودند و اکنون صادرات این واکسن در دستور کار قرار دارد.
نماینده مردم تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست گفت: انقلاب اسلامی در مدت بیش از چهار دهه گذشته با وجود فراز و نشیبها و توطئههای دشمنان و تحریمها علیه کشور به دلیل حضور مسئولان در کنار مردم و مردم در کنار مسئولان به یک قدرت مطلق در منطقه و جهان تبدیل شده است.
ولی الله بیاتی افزود: جمهوری اسلامی ایران اکنون به برکت خون مقدس شهدا به یکی از قدرتهای جهانی تبدیل شده و مسئولان در نظام مقدس جمهوری اسلامی باید بدانند که این پستها به راحتی به دست نیامده و به برکت خون شهدا حاصل شده است.
وی ادامه داد: افرادی که در نظام مقدس جمهوری جایگاه مدیریتی دارند باید خدمت به مردم را در دستور کار خود قرار دهند.
نماینده مردم تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: مسئولان نظام مقدس جمهوری اسلامی اگر بخواهند موفق باشند باید نیت آنان خدایی باشد و در صورتی که نمیتواند مسئولیت را انجام دهند از پذیرش آن خودداری کنند.
بیاتی گفت: خودباوری و اعتماد به نفس از دیگر عوامل موفقیت مدیران است و رزمندگان اسلام در دوران جنگ تحمیلی با اعتماد به نفس و خودباوری توانستند در برابر برابر دشمن تا دندان مسلح به پیروزی دست یابند و امروز دفاع مقدس به دانشگاهی برای جهان تبدیل شده است.
وی ادامه داد: پرهیز از اختلافات از دیگر شاخصه مدیر موفق است که باید مورد توجه مدیران قرار داشته باشد.
نماینده مردم تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس شورای اسلامی افزود: رضایت مردم از حاکمیت از اهداف مهم مسئولان بوده و حضور مسئولان در بین مردم، شناسایی مشکلات و تلاش برای رفع آنها از جمله عوامل رضایت مردم است.
بیاتی خاطرنشان کرد: از فرماندار تفرش انتظار میرود عملیات تکمیلی طرحهای عمرانی این شهرستان شتاب بیشتری به خود بگیرند.
وی ادامه داد: حضور برنامه ریزی شده در بین مردم روستاها و شهرها و رفع مشکلات آنان باید در دستور کار فرماندار قرار داشته باشد.
نماینده مردم تفرش، کمیجان و فراهان در مجلس شورای اسلامی گفت: وجود دانشگاه، گردشگری و گلخانه از جمله ظرفیتهای تفرش است و نیاز است با توجه به این ظرفیتها زمینه اشتغال افراد در این شهرستان فراهم شود.
سرپرست فرمانداری تفرش نیز در این آیین گفت: خدمت به اقشار مختلف مردم این شهرستان بدون در نظر گرفتن خط سیاسی آنان در دستور کار هست.
محمدرضا رضایی افزود: مسئولیت در نظام اسلامی به مثابه خدمت به مردم است که این مهم در دستور کار قرار دارد.
فرماندار اسبق تفرش نیز در این نشست گفت: شهرستان در سه انتخابات گذشته رتبه نخست را در زمینه میزان مشارکت در استان مرکزی به خود اختصاص دادهاست.
عبدالرضا حاجعلیبیگی افزود: تکمیل طرحهای عمرانی در این مدت در دستور کار فرمانداری شهرستان تفرش قرار گرفت و تلاش شد در این مدت عملیات اجرایی در شهرستان تفرش آغاز نشود.
وی ادامه داد: شهرستان تفرش در زمینه مسکن اقدام ملی رتبه نخست را در استان به خود اختصاص داد و ۷۵ واحد تاکنون احداث و ثبت نام ۲ هزار واحد انجام و زمین تفکیک شدهاست.
فرماندار اسبق شهرستان تفرش گفت: ۲۶۷ واحد سیل زده در شهرستان تفرش به بهره برداری رسید و ساخت ۱۰ واحد اقامت بومگردی آغاز شد.
در پایان این مراسم با حضور استاندار مرکزی از خدمات عبدالرضا حاج علی بیگی تقدیر و محمد رضا رضایی به عنوان سرپرست فرمانداری تفرش معرفی شد.