وضعیت کشور در حوزه ازدواج سنین پایین بحرانی نیست
پژوهش صورت گرفته مشخص کرد که کشور ما از نظر ازدواج سنین پایین وضعیت بحرانی و حاد ندارد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، سرپرست معاونت فرهنگی و توسعه ورزش همگانی وزارت ورزش و جوانان گفت:
تحقیقات صورت گرفته نشان میدهد که وضعیت کشور در حوزه ازدواج سنین پایین بحرانی و حاد نیست.
دکتر سینا کلهر روز یکشنبه در اجلاس مشاوران امور بانوان دانشگاه ها و دانشکده ها در امور خانواده در مشهد افزود: مجلس شورای اسلامی که به دنبال قانون افزایش سن ازدواج بود، از ما خواست تا در خصوص کودکهمسری و پیامدهای منفی آن تحقیقی انجام دهیم که پژوهش صورت گرفته مشخص کرد که کشور ما از این نظر وضعیت بحرانی ندارد.
وی با رد ادعای برخی رسانه ها مبنی بر اینکه با افزایش ازدواج و طلاق کودکان مواجه هستیم، گفت: این در حالی است که داده های آماری این ادعاها را رد می کند و براساس آن وقایع طلاق و ازدواج هرساله در این گروه سنی با کاهش مواجه بوده است و کمترین سهم از کل ازدواج ها و طلاق ها را به خود اختصاص دادهاست.
کلهر در خصوص الگوی سنی رایج ازدواج دختران در جامعه گفت: از سال ۹۵ تا ۹۸ بیشترین ازدواج ها مربوط به الگوی ازدواج بین دختران ۱۵ تا ۱۹ ساله با پسران ۲۰ تا ۲۴ سال بوده است.
وی افزود: در سالهای ۹۵، ۹۴، ۸۲، ۷۵ و ۹۸ براساس نگرش سنجی های انجامشده حدود ۵۰ درصد جامعه معتقد بودند که سن مناسب ازدواج برای دختران گروه سنی ۱۶ تا ۲۰ سال و سن مناسب ازدواج برای پسران ۲۱ تا ۲۵ سال است.
کلهر ادامه داد: نتایج تحقیق های صورت گرفته نشان از آن دارد که وضعیت جامعه در خصوص ازدواج و یا طلاق افراد در گروه پایین سنی نسبت به سایر گروه های سنی به هیچ وجه غیرعادی و بحرانی نیست.
اجلاس مشاوران امور بانوان دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی کشور که از دیروز در مجتمع شهدای سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد آغاز شده بود، امروز به کار خود پایان داد.