پخش زنده
امروز: -
مصرف زولبیا و بامیه موجب تضعیف سیستم ایمنی بدن می شود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ کارشناسان تغذیه مصرف زولبیا و بامیه را موجب تضعیف سیستم ایمنی بدن دانستند و توصیه می کنند: افراد در ماه مبارک رمضان امسال که با شیوع کرونا همراه است، از مصرف این نوع خوراکی خودداری کنند.
این نوع خوراکی از نوع قندهای ساده است، بنابراین مصرف آن می تواند موجب تضعیف سیستم ایمنی بدن شود و توصیه می شود افراد بطور جد از مصرف این خوراکی اجتناب کنند.
با توجه به استمرار شیوع کرونا در ایام ماه مبارک رمضان، در روزهای شیوع این بیماری باید از مصرف خوراکیهایی که موجب تضعیف سیستم ایمنی میشود خودداری کرد که یکی از این مواد قندهای ساده یا همان ساکاروز است.
زولبیا و بامیه در بسیاری خانهها پای ثابت سفرههای افطار است که این نوع خوراکی از نوع قندهای ساده است، بنابراین مصرف آن میتواند موجب تضعیف سیستم ایمنی بدن شود و توصیه میشود افراد بطور جد از مصرف این خوراکی اجتناب کنند.
مصرف زولبیا و بامیه به دلیل قندهای ساده موجود در آن موجب چاقی و اضافه وزن هم میشود که باز هم عاملی برای تضعیف سیستم ایمنی بدن محسوب میشود.
کارشناسان تغذیه می گویند: چاقی یکی از فاکتورهای خطری است که موجب تشدید علائم کرونا شده و مرگ و میر ناشی از کرونا در افراد چاق بیشتر است، برای همین افراد باید از مصرف خوراکیهایی که میتواند موجب اضافه وزن و چاقی شود، خودداری کنند.
در وعده افطار میتوان به جای زولبیا و بامیه از خرما، کشمش و خوراکیهای انچنینی استفاده کرد که علاوه بر اینکه مضر نبوده، برای سلامت بدن مفید هم هستند.