پخش زنده
امروز: -
مدیر نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه: اکیپ های مدیریت غذا در قالب پایش نوروزی کار بازرسی بر کارگاههای نان برنجی پزی را آغاز کرده اند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، شهریار مستوفی با بیان اینکه این بازرسیها از ۲۶ اسفند آغاز شده است گفت: این اقدام به منظور حفظ سلامت مردم انجام میشود و کارشناسان در این بازدیدها توضیحات لازم را به تولیدکنندگان در خصوص دستورالعمل ها و استفاده نکردن از رنگهای مصنوعی در تهیه محصول ارائه خواهند کرد.
وی گفت: در صورت مشاهده تخلف و مغایرت با ضوابط سازمان غذا و دارو و استانداردهای موجود در تولید محصول با واحدهای متخلف بر اساس قانون برخورد خواهد شد.