پخش زنده
امروز: -
سلامت مواد غذایی در بازار شب عید زیر ذره بین بازرسان بهداشت دامپزشکی چهارمحال و بختیاری است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای چهارمحال و بختیاری،مدیر کل دامپزشکی استان گفت: تشدید بر سلامت مواد خام پروتئینی اغاز شده و تا ۱۶ اردیبهشت همزمان تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه دارد.
اسدی افزود: گروههای بازرسی به صورت شبانه روزی بر تولید، فروش و عرضه گوشت، مرغ و ماهی نظارت دارند.
وی گفت: مردم میتوانند درصورت بروز هرمشکلی در نداشتن برچسب دامپزشکی به مراکز این اداره اطلاع دهند یا با شماره تلفن ۱۵۱۲ تماس بگیرند.
اسدی گفت: بازرسان مرکز استان بر ۷۰۰ واحد عرضه مواد پروتئینی نظارت دارند تا غذای سالم برسفره مردم باشد.
این طرح با همکاری تعزیرات حکومتی و مرکز بهداشت دانشگاه علوم پزشکی چهارمحال وبختیاری در حال برگزاری است.