پخش زنده
امروز: -
روزانه در کشور ۴۵ الی ۶۰ نفر بر اثر تصادفات جان خود را از دست میدهند و به گفته سردار هادیانفر ۴۴ درصد تصادفات امسال در نقاط حادثه خیز اتفاق افتاده است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، به طور میانگین سالانه یک میلیون و ۴۳۸ هزار تصادف در ۲۱۳ هزار کیلومتر راههای کشور اتفاق میافتد که از این آمار، ۲۵۶ هزار فقرهی تصادفات منجر به فوت بیش از ۱۵ هزار و ۶۰۰ نفر و زخمی شدن بیش از ۲۸۸ هزار نفر از هموطنانمان میشود که نقاط حادثهخیز نقش پررنگی در این آمار دارد.
به گفته سردار هادیانفر، رئیس پلیس راهور ناجا، ۴۴ درصد تصادفات امسال در نقاط حادثه خیز اتفاق افتاده است.
به همین منظور تصمیم گرفتم به ورودی شهر گیلانوند از توابع دماوند که یکی از نقاط حادثه خیز در شرق تهران است، بروم؛ مردم حاضر در آنجا میگفتند هفتهای چند تصادف در آن محل اتفاق میافتد.
از گیلانوند به سمت تهران حرکت کردیم و در کمتر از هفت کیلومتر به یک نقطهی حادثهخیز دیگر در سه راهی مهرآباد رسیدیم؛ اهالی آن منطقه، ماهانه شاهد حداقل ۲۰ تصادف در آنجا بودند، تصادفهایی که در یک دو راهی اتفاق میافتاد و علت اصلی آن نداشتن روشنایی و علایم راهنمایی و رانندگی بود؛ به همین منظور با سرهنگ کهریزکی، رئیس پلیس راه شرق تهران گفتگو کردیم.
به گفته سرهنگ کهریزکی، اگر در آن محل تقاطع غیرهمسطح ایجاد شود و مشکل روشنایی آن برطرف شود، مشکل تداخل بین وسایل نقلیهای که از سمت جاده هراز و دماوند میآیند، حل خواهد شد.
وزارت راه براساس ماده ۲ آییننامه «مدیریت ایمنی حمل و نقل و سوانح رانندگی» مصوبه سال ۱۳۸۸، مکلف است نقاط پرتصادف را به تفکیک حوزههای جغرافیایی کشور شناسایی و رفع آنها را اولویتبندی کند، همچنین در بند ۴ و ۵ این ماده به نصب علایم و آرام سازی این نقاط در ورودی شهرها برای تردد خودروها اشاره شده است.
به گفته آقای صباغ زاده، مدیر کل دفتر توسعه ایمنی راه سازمان راهداری، تا این لحظه حدود ۴۹۰ نقطه از نقاط پرتصادف اصلاح شده است و مابقی نقاط حادثه خیز هم با توجه به اعتبارات ابلاغی تکمیل میشوند.
برطرف کردن نقاط حادثهخیز، عزم جدی دستگاههای مربوطه را میطلبد.