پخش زنده
امروز: -
مدیر امور طیور جهادکشاورزی استان کرمانشاه گفت: در بهمن ماه میزان جوجهریزی استان به سه میلیون و ۶۰۰ هزار قطعه رسیده که در مقایسه با پارسال پنج درصد افزایش داشته است.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکزکرمانشاه ،نادر پرور افزود: میزان تولید روزانه گوشت مرغ ۱۲۵ تا ۱۳۰ تن در استان است که در حال حاضرروزانه ۱۹۰ تن تولید میشود.
وی تاکید کرد: با ادامه روند فعلی این اطمینان خاطر را به عموم شهروندان کرمانشاهی میدهیم که تا پایان ماه مبارک رمضان ۱۴۰۱، مشکلی بابت تولید گوشت مرغ در سطح استان نخواهیم داشت.
مدیر امور طیور جهاد کشاورزی کرمانشاه با اشاره به وجود ۵۷۰ مرغداری که ۲۱۷ مورد آن فعال است، افزود: هر کدام از این واحدها چنانچه ۹۰ درصد مرغ تولیدی خود را با قیمت مصوب عرضه نکنند، جریمه خواهند شد
پرور در پایان ذخیره مرغ منجمد استان را نیز حدود یک هزار و ۵۰۰ تن عنوان کرد و گفت: این میزان ذخیره بالاترین رقم در چند سال اخیر بوده و قصد داریم با توجه به توصیههای موکد استاندار کرمانشاه این ذخیره را تا ۲ هزار تن هم افزایش دهیم.
استان کرمانشاه ۲ میلیون نفر جمعیت ساکن در ۱۴ شهرستان، ۳۱ بخش، ۳۲ شهر، ۸۶ دهستان و ۲ هزار و ۵۹۵ آبادی دارد و ۲.۴ درصد جمعیت کشور در این استان سکونت میکنند که از این تعداد ۷۵ درصد در نقاط شهری و ۲۵ درصد در نقاط روستایی زندگی میکنند