پخش زنده
امروز: -
یک واحد صنایع غذایی در زمینه تولید کنسرو و رب گوجه فرنگی فعالیت خود را پس از چند سال تعطیلی دوباره از سر گرفته است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، واحد تولیدکننده کنسرو و رب گوجه فرنگی در سال ۱۳۹۹ با سرمایه گذاری ۱۳۰ میلیارد تومانی بخش خصوصی دوباره آغاز بکار کرده است.
در این واحد تولیدی ۶۰ نفر بصورت مستقیم و هزار نفر هم بصورت غیر مستقیم مشغول به کارند.
در حال حاضر سه واحد تولید رب گوجه فرنگی با ظرفیت ۳۳۰ هزار تن و اشتغالزایی ۵۷۰ نفر در استان کرمانشاه فعالیت دارند و سه واحد جدید هم با ظرفیت ۲۵۰ هزار تن در شهرستانهای کرمانشاه، سنقر و دالاهو در حال ساخت هستند.