پخش زنده
امروز: -
رییس اداره دامپزشکی شهرستان قم گفت: طرح پیش سرد دام سبک در قم آغاز شد که در این طرح ۲۴ ساعت دام کشتارشده در سردخانه میماند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز قم، آقای سرکشیک گفت: طرح پیش سرد به منظور جلوگیری از انتقال بیماریهای دامی به انسان اجرا میشود.
وی با اشاره به اینکه طرح پیش سرد دام سنگین از سال ۹۶ آغاز شده است، افزود: ظرفیت کشتارگاههای قم حدود ۳ هزار و ۵۰۰ لاشه دام سبک و ۱۵۰ لاشه دام سنگین است.
به گفته رییس اداره دامپزشکی شهرستان قم، مصرف قم نصف این ظرفیت است.
وی گفت: در حاضر دو کشتارگاه در جاده جعفریه قم فعال است، که ۵۰ درصد کشتار آنها به خارج از قم فرستاده میشود.