پخش زنده
امروز: -
رئيس اداره نظارت بر بهداشت عمومي و مواد غذايي اداره کل دامپزشکي گفت: در اجرای طرح خنک سازي دام هاي کشتار شده در استان،دام هايي که ذبح مي شوند 24 ساعت در سردخانه نگهداري خواهند شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، مرعشيان با اشاره به دلايل اجراي اين طرح گفت: برخي بيماري ها هيچ گونه علائم ظاهري در دام زنده نشان نمي دهند و تنها راه مقابله با آن ها نگهداري لاشه دام به مدت 24 ساعت در سردخانه است.
وي افزود:بيماري تب کريمه کنگو که با نام علمي ccft شناخته مي شود از جمله بيماري هايي است که با اين روش عرضه از بين خواهد رفت.
رئيس اداره نظارت بر بهداشت عمومي و مواد غذايي اداره کل دامپزشکي گفت: خنک سازي لاشه دام هاي سنگين در استان از بهار سال 96 آغاز شده بود اما باتوجه به نبود زيرساخت هاي مناسب از جمله نبود سردخانه در کشتارگاه دام سبک اين موضوع با تاخير از مهرماه آغاز شده است.
آقاي مرعشيان با بيان اين که در حال حاضر گوشت هايي که در سطح فروشگاه هاي زنجيره اي توزيع مي شود مراحل خنک سازي را طي کرده اند ابراز اميدواري کرد از هفته آينده تمامي واحدهاي عرضه گوشت در سطح استان و تمامي گوشت هاي عرضه شده در اين واحدها مراحل خنک سازي و نگهداري 24 ساعته درون سردخانه را بگذرانند.
آقاي مرعشيان با بيان اينکه در سردخانه هاي موسوم به سردخانه هاي پيش سرد به هيچ عنوان گوشت منجمد نمي شود خاطرنشان کرد: در اين سردخانهها گوشت در دماي بين 4 تا 6 درجه سانتيگراد و با رطوبت بالا نگهداري مي شود که علاوه بر حفظ تازگي گوشت موجب از بين رفتن بيماري هاي احتمالي خواهد شد.
وي همچنين به برخي نکات مهم هنگام خريد گوشت از واحدهاي عرضه کننده پرداخت و گفت: گوشت هاي عرضه شده بايد داراي مهر دامپزشکي باشند و مردم نيز بايد تنها از مراکز مجاز عرضه گوشت خريد کنند.