پخش زنده
امروز: -
افزایش تورم در انگلیس، فشار اقتصادی شدیدی به مردم این کشور وارد کرده است.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پرس تی وی، میزان تورم در انگلیس به بالاترین رقم خود طی سه دهه گذشته رسید. این گزارش می افزاید بر اساس دادههای رسمی منتشر شده، نرخ تورم در کالاهای مصرفی در انگلیس در ماه ژانویه به رقم ۵/۷ درصد افزایش یافت و افزایش تورم، باعث تشدید فشارها بر خانوارهای انگلیسی شده است. اداره ملی آمار انگلیس در این باره اعلام کرد بهای فزاینده انرژی، مهمترین عامل این افزایش است. این موضوع همچنین باعث شده است بانک مرکزی انگلیس، نرخ بهره را باز هم افزایش دهد. اوایل این ماه بود که بانک مرکزی انگلیس پیش بینی کرد میزان تورم در این کشور به بیش از هفت درصد افزایش خواهد یافت. در ماه آوریل، گروههای حامی کسب و کارها در انگلیس هشدار دادند افزایش بهای کالاها در این کشور، به معیارهای زندگی آسیب وارد خواهد کرد.
خبرنگار پرس تی وی از لندن در این باره گفت: آمارها نشان دهنده آن است که سال کنونی باید سال فشار نام گیرد؛ معیارهای زندگی مردم، اکنون تحت تاثیر افزایش تورم قرار گرفته است. ما شاهد آن بوده ایم که بانک انگلیس، نرخ بهره را اکنون دو بار افزایش داده و قرار است در ماههای آینده نیز اقدام مشابهی انجام دهد. نخستین اقدام در ماه مارس صورت می گیرد و این اقدام در سال آینده چند بار تکرار خواهد شد. برای خرید خواربار، اکنون لازم است رقم بیشتری در مقایسه با ماههای قبل پرداخت کنید و این اوضاع همواره بدتر خواهد شد.
دولت انگلیس برای مقابله با تاثیر افزایش قیمت ها بر زندگی مردم اقدامی انجام نمیدهد
انتقادها علیه دولت انگلیس شدید است، چراکه دولت اقدام کافی برای مقابله با تاثیر این افزایش قیمت بر زندگی مردم انجام نمیدهد. شاهد آن بوده ایم که وزیر خزانه داری اعلام کرده است وام ۲۰۰ پوندی را در اختیار خانوارها قرار میدهد، تا بتوانند این مشکلات را پشت سر بگذارند. این در حالی است که تنها در ماه آوریل، هزینههای انرژی به طور خاص ۵۴ درصد افزایش یافت. افزایش مالیات باعث وخیمتر شدن این اوضاع شده است. همچنین باید به یاد داشته باشیم که قبل از شیوع همه گیری، دولت کنونی انگلیس اعلام کرد مالیات دریافتی از مردم عادی در انگلیس افزایش نخواهد یافت، اما اکنون شاهد وقوع چنین رویدادی هستیم. البته آنها این موضوع را به گردن سه عامل میاندازند؛ مجموعهای از عوامل ناشی از برگزیت، افزایش جهانی بهای انرژی و بی کفایتی سیاسی دولت محافظه کار که از سال ۲۰۱۹ به قدرت رسیده است. بنابراین، آنها هیچ اقدام خاصی انجام نمیدهند که باعث کاهش فشار بر وضعیت مالی مردم شود.
افزایش حقوق، همتراز با افزایش تورم نبوده است و در ماههای آینده مردم انگلیس شاهد کاهش پس اندازهای خود خواهند بود. این بدان معناست که مردم مجبور به استفاده از پس اندازهای احتمالی خود خواهند شد. بنابراین زندگی مردم در انگلیس به لحاظ مالی به شدت تحت تاثیر قرار گرفته است. وقتی بحث از خانوارهای کم درآمد میشود، باید اعلام کنم که برخی افراد، مجبور به استفاده از بانکهای غذایی شده اند. این آمار برای انگلیس، بیش از دو میلیون نفر است. این افراد، "جدیداً فقیر" شده اند، اما قبلا شغل مناسبی داشتند. در خانوارهای آنها، دو یا سه نفر، درآمد داشتند، اما آنها به علت شیوع همه گیری طی یکی دو سال گذشته، شغل خود را از دست داده اند. اکنون، آنها مجبور هستند به بانکهای غذایی و سایر مکانهای خیریه تکیه کنند تا بتوانند اعضای خانواده را سیر نگه دارند. به طور کلی، اوضاع دست کم در آینده نزدیک، برای مردم انگلیس به مراتب وخیمتر خواهد شد.