پخش زنده
امروز: -
استاندار: دویست میلیارد تومان تسهیلات حمایتی به شرکتهای دانش بنیان پرداخت میشود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز گلستان؛ علی محمد زنگانه، استاندار گلستان در نشست با جمعی از مدیران شرکتهای دانش بنیان، خلاق و فناور عضو پارک علم و فناوری گلستان با بیان اینکه در اغلب شاخصهای توسعهای وضعیت خوبی در استان نداریم، گفت: استان گلستان در زمینه دارا بودن ظرفیتهای بالقوه جزو ۱۰ استان نخست کشور، اما چون در استفاده از ظرفیتها و به فعلیت رساندن مزیتهای موجود برنامه نداشته ایم، گلستان عمدتاً جزو ۱۰ استان آخر کشور است.
دکتر زنگانه با اشاره به برنامه رشد ۸درصدی کشور ادامه داد: سهم استان در این برنامه ۷.۷درصد است که چالشی سخت و شورانگیز، اما قابل دسترس است.
استاندار گلستان با اعلام این خبر که ۲۰۰ میلیارد تومان تسهیلات حمایتی به شرکتهای دانش بنیان استان پرداخت میشود گفت: یکصد میلیارد تومان از محل تبصره ۱۸ و یکصد میلیارد تومان هم از محل صندوق توسعه و پیشرفت برای حمایت از فعالیتهای دانش بنیان در استان پیش بینی میشود.
آقای زنگانه خطاب به مدیران شرکتهای دانش بنیان و مجموعه پارک علم و فناوری گفت: برای پیشرفت پایدار در استان باید جایگاه خود را بهتر تبیین کنید و نقش مطالبه گر داشته باشید.
وی افزود: خوشبختانه چشم انداز و برنامه کمی در این حوزه وجود دارد و باید جلسات دورهای برای بررسی پیشرفتها و تسهیل این مسیر برگزار شود. برای اینکه تعداد شرکتهای دانش بنیان در استان از ۴۶شرکت به ۵۴۰شرکت در افق۱۴۰۴ برسد، سهم دستگاهها و برنامه سالانه آن تدوین شده است که این برنامه را از طریق استانداری به دستگاههای اجرایی، سازمان مدیریت و برنامه ریزی و معاونت اقتصادی برای پشتیبانی تسهیلاتی، ابلاغ خواهم کرد. ضمن اینکه در ستاد تسهیل نیز باید برای حل مشکلات دانش بنیانها سهمی در نظر گرفته شود.
استاندار با قدردانی از تلاشهای انجام شده برای توسعه فضاهای فیزیکی در مجموعه پارک علم و فناوری استان گلستان گفت: مشکلی در خصوص تامین زمین برای سایت محصولات دانش بنیان به وجود آمده بود که در حال رفع است. قرار است پایانه صادراتی در استان ایجاد شود و میتوان سایت تولید محصولات دانش بنیان را هم در مجاورت این پایانه پیش بینی کرد که با هم سنخیت نیز دارند.
همچنین در این جلسه، تعادل بخشی بین هزینهها با درآمد ناشی از محصولات دانش بنیان، حمایت از شرکتهای فناور برای تهیه مواد اولیه، شناسایی هرچه بهتر شرکتهای دانش بنیان در بازار، ضرورت ایجاد پژوهشکده باغبانی با هدف شناسایی نهالهای با اصالت، توسعه گردشگری کشاورزی، اشتغال و تولید پایدار، کمک به ایجاد زیرساختهای مورد نیاز شرکتهای فناورانه، تسهیل گری در امور و شرکت محصولات دانش بنیان در نمایشگاههای ملی و بین المللی، از مهمترین خواستههای صاحبان شرکتهای خلاقان و دانش بنیان بود.