• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۵۲۹۸۹
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۱:۰۰
علمی و فرهنگی » فرهنگ عمومی

تقدیم پیش نویس الگوی اسلامی ایرانی به رهبر انقلاب

پیش نویس الگوی اسلامی ایرانی پس از دریافت آخرین نظرات مجمع تشخیص مصلحت نظام، برای تأیید و ابلاغ به مقام معظم رهبری تقدیم می‌شود.

پیش نویس الگوی اسلامی ایرانی به رهبر معظم انقلاب تقدیم می شودبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ نشست هم اندیشی اندیشکده‌های الگوی اسلامی‌ایرانی پیشرفت باحضور رئیس و اعضای شورای عالی الگو و رئیس و اعضای اندیشکده‌های الگو باسخنان دکتر صادق واعظ زاده رئیس مرکز و رئیس شورای عالی الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت به صورت مجازی برگزار شد.
رئیس شورای عالی الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت گفت: اکنون پس از ده سال مطالعه و طراحی، به زمان رسمیت یافتن الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت نزدیک می‌شویم. از طرف دیگر در ابتدای طراحی برنامه هفتم توسعه کشور هستیم؛ لذا تشریح و توضیح الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت به عنوان مبنا و چارچوب اسناد برنامه‌ای کشور ضروری است.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام اظهار داشت: پیش نویس این الگو آماده است تا پس از دریافت آخرین نظرات مجمع تشخیص مصلحت نظام، برای تأیید و ابلاغ به مقام معظم رهبری تقدیم شود.
رییس مرکز الگو ادامه داد: تبیین الگو به منظور ترویج فهم درست از الگو و تقویت گفتمان پیشرفت و اجرای درست و کامل الگو، از سوی استادان وصاحب نظرانی که عضو اندیشکده‌های الگو هستند و یا جزء طراحان الگو بوده اند، انجام می‌شود.
تجربه ثابت کرده است بدفهمی و در نتیجه انحراف در اجرا از مشکلات اسناد برنامه‌ای کشور بوده است؛ لذا می‌توان با تشریح و تبیین به موقع الگو از تکرار این مشکلات درباره الگو پیشگیری کرد.
رییس شورای عالی الگو ادامه داد: تبیین الگو به زبان علم، فلسفه و دین انجام می‌شود. همانطور که الگو با استفاده از آموزه‌های دینی و رشته‌های علمی متعدد و نیز آرای فکری و فلسفی تهیه شده است.
وی با اشاره به تبیین الگو در سطوح تخصصی، راهبردی، کارشناسی و عمومی گفت: درتدوین الگو سطح تخصصی برای گروه‌های مرجع علمی، سطح راهبردی برای سیاستگذاران و مدیران عالی، سطح کارشناسی برای برنامه ریزان و مجریان و سطح عمومی برای جلب مشارکت مردم در تحقق الگو دیده شده و درتبیین الگو از ابتدای مطالعه و طراحی الگو پیش بینی شده بود؛ لذا دست طراحان الگو از مطالب عمیق و مفید برای تبیین الگو پر است. چرا که بیش از یکصد هزار صفحه متن مدون به عنوان پشتیبان سند آماده استفاده است.
رییس مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت ادامه داد: الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت در یک فرآیند جمعی گسترده با مشارکت استادان و صاحب‌نظران تهیه شده است که عموما از بیان رسا و قلم توانا بهره‌مند هستند.
واعظ زاده گفت: خوشبختانه دست اندرکاران تهیه الگو خود تبیین گران صاحب صلاحیت الگو هستند و ان‌شاءالله علاوه بر مطالب قبلی، مطالب جدید و به روز تهیه و ارائه خواهند کرد.
رئیس مرکز الگو تبیین الگو را یک کار اداری و سازمانی ندانست و اظهار داشت: تبیین الگو کاری علمی و اجتماعی و ملی است و ان‌شاءالله موجب افزایش سرمایه اجتماعی به معنی امید و اعتماد عمومی خواهد شد، زیرا بجه‌ای وعده مدیران و مسئولان رسمی که وظایف خود را انجام می‌دهند، ترسیم آینده از سوی استادان و متخصصان صورت می‌گیرد.
ایشان در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: تبیین الگو توضیح و تشریح مبانی و محتوای الگو است. این تبیین، دانش افزایی آزاد و یا نقد الگو و یا ارائه پیشنهاد جدید برای درج در الگو نیست. این اموربه قدر کفایت و در طول مدتی طولانی و با مشارکت قابل قبول در زمان خود انجام شده است. تبیین الگو از سوی صاحب نظران و کارشناسان و دست اندرکاران تهیه الگو به معنای موافقت شخصی با ھمه جزئیات الگو نیست. بلکه مشارکت در تشریح نتیجه یک کارجمعی است که در باره ضرورت اجرای آن اجماع وجود دارد.
در ادامه این نشست اعضای شورای عالی و روسای اندیشکده‌ها نظرات خویش را پیرامون تبیین الگو ارائه خواهند داد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
با تعامل الگوی اسلامی-ایرانی پیشرفت و سازمان برنامه و بودجه، اهداف سند الگو با ورود به مبانی برنامه هفتم توسعه، وارد ساختار اجرایی کشور خواهد شد.
نظر شما
آخرین اخبار
کاهش ۴۵ درصدی تلفات تصادف‌های رانندگی در خدابنده
بارش بیش از ۲۱۱ میلی متر باران در کیش
مدارس جاسک آماده اسکان اضطراری
افتتاح رسمی صحن مطهر حضرت زهرا(س)
ثبت نام در فرایند ارزیابی و انتخاب برند برتر ملی در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۸ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۲۸ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
خدمات رسانی شبانه روز ستاد مدیریت بحران در کیش
واریز یارانه یسنا، همزمان با شب یلدا
اخبار البرز در یک نگاه در روز ۲۷ آذر
محاسبات دشمن در دفاع مقدس ۱۲ روزه فرو ریخت
کنترل بیولوژیک افت ذرت
پرواز اورژانس هوایی برای نجات نوزاد در طالقان
خدا جواب بازیکنان پرسپولیس را داد
مسابقات آزاد تپانچه بانوان؛ هانیه رستمیان قهرمان شد
تشدید بارندگی ها در پایان هفته سمنان
بیانیه کمیته انضباطی درباره توهین‌ها و فحاشی تماشاگران فوتبال
نعمت بی دریغ، ایران غرق در برکت برف و باران
عملیات بهسازی قبور معصوم زاده بجنورد متوقف شد
مصر و امضای یک قرارداد تازه عربی با رژیم صهیونی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ورود سامانه بارشی قوی از جنوب و جنوب غرب کشور
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
کشف صدها تن برنج احتکار شده در آبادان
اوج فعالیت سامانه سردبارشی از امشب در سراسر استان
آغاز فرآیند انتخابات شورای اسلامی شهر‌ها با دستور وزیر کشور
هشدار بارندگی برای نیمی از کشور در روز پنج شنبه ۲۷ آذر
جدیدترین گزارش پزشکی وضعیت رضا امیرخانی
جوانان جهان، امروزه بیش از هر زمان دیگری نیازمند بهره‌مندی از آموزه‌های امام خمینی (ره) هستند
حضور هواداران ایران و ۳ کشور در جام جهانی ممنوع شد
اعطای درجه سپهبدی شهید باقری به خانواده ایشان
کارت‌سوخت با انتقال سهمیه بنزین به کارت‌بانکی حذف نمی‌شود
هوای سرد در تهران ماندگار است
فردا؛ پایان مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
ادامه عملیات بارورسازی ابر‌ها تا پایان بهار
جام جهانی اسکیت رولبال؛ بانوان ایران بر سکوی سوم جهان ایستادند
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۵ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۲ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
وزیر دادگستری: قرار نیست مهریه ۱۴ سکه باشد  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
تجاوز جدید ترامپ؛ محاصره کامل نفت‌کش‌های ونزوئلا  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)
برف پاییزی، چهره زمستانی به زنجان بخشید  (۱ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)