پخش زنده
امروز: -
رئیس شورای اسلامی شهر تهران در جریان بررسی و دفاع از بودجه سال ۱۴۰۱ شهرداری تهران تاکید کرد: بودجه باید بر مبنای واقعیت و درآمد سال جاری تنظیم و بسته شود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، مهدی چمران در چهل و چهارمین جلسه شورا در جریان بررسی لایحه بودجه سال ۱۴۰۱ شهرداری تشریح کرد: ایده آل مدیریت شهری این است که این میزان بودجه، ۷۰ هزار میلیارد تومان اعتبار داشته باشد، اما یک واقعیت هم هست که چه مقدار بودجه را میتوانیم تامین کنیم؟
وی در همین راستا با اشاره به سال اول ورودش به شورا گفت: در آن زمان ۷۰۰ میلیارد تومان بودجه داشتیم و یکی از دوستان میگفت، اگر تهران ۱۴۰۰ یا ۱۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار داشته باشد، میتواند به خوبی مدیریت شود. اما با ۷۰۰ میلیارد تومان نمیتواند. این سخن با پول آن روزگار درست هم بود. به هر روی ما با بودجه ۷۰۰ میلیارد تومان شروع کردیم و به لطف الهی نه تنها ۷۰۰ میلیارد تامین شد بلکه کل عایدی به ۸۰۰ میلیارد تومان رسید؛ بنابراین ایده آل با موجودی واقعی و درآمد متفاوت است.
چمران با اشاره به اینکه مبنای درآمد، باید بودجه و عملکرد سال گذشته باشد، گفت: شورای گذشته مانع از ساخت و ساز شد و مسکنسازی تعطیل شد و، چون وزارت مسکن و شهرسازی هم چنین فکر میکرد، مسکن سازی در کل کشور تعطیل شد. حتی با افتخار گفتند که ما یک خانه هم نساختیم. اما وقتی متوجه اشتباه خود شدند، با همه تلاششان نتوانستند این وضع را درست کنند؛ بنابراین خراب کردن بسیار ساده است، اما ساختن مشکل است.
وی افزود: طبق آمار حدود ۴۰ درصد مردم تهران اجاره نشین هستند و بهای اجاره هم ۵۰ درصد درآمدشان است که شرایط سختی را ایجاد کرده است. اگر بتوانیم این شرایط سخت را برطرف کنیم، کار بزرگی انجام دادهایم. با توجه به اینکه معاونت شهرسازی و شهرداران مناطق تلاش بسیاری می کنند، مطمئنم که اگر با نیت پاک جلو برویم، قطعا میتوانیم این کار را به نتیجه برسانیم.
چمران با تاکید بر اینکه مبنی بودجه ریزی درآمد است، افزود: آنچنان که در دورههای گذشته که در شورا بودیم بودجه های مصوب با ۹۲ الی ۹۵ درصد محقق میشد؛ و حتی یک سال ۱۰۵ درصد بودجه محقق شد؛ لذا باید بر مبنای سال گذشته بودجه ریزی کنیم. به عنوان مثال پیش بینی شده است که تا پایان سال جاری حدود ۳۰ هزار میلیارد تومان درآمد خواهیم داشت. اما پرسش این است که چه میزان برای سال آینده به آن اضافه کنیم؟ و اینکه چگونه باید به ۵۶ هزار میلیارد تومان برسیم؟ بر اساس پیشنهاد وزارت کشور باید ۲۰ درصد به کلیات بودجهها اضافه کنیم و تا افزایش ۵۰ درصد را میتوان پذیرفت، اما بیش از این پذیرفتنی نیست. چراکه باید بر اساس منطق جلو برویم. در دورههای گذشته پروژههای بزرگ زیادی داشتیم و حال باید به فکر پروژههای جدید باشیم که این پروژه ها هم هزینه دارند. در کنار این باید دستمزدها را در نظر گرفت.
رئیس شورای اسلامی شهر تهران در همین خصوص افزود: در یک جلسهای جمعی از نمایندگان مجلس می گفتند شما در شهرداری ریخت و پاش بسیار دارید. اما این درحالی است که حقوق کارکنان شهرداری از حقوق کارکنان دولت هم کمتر است. یکی از دوستان حقوقهای شهرداری را با حقوق کارمندان یکی از دانشگاهها که به حقوق کم شهرت دارد مقایسه کرد و دیدیم حقوق شهرداری کمتر است. این سوای نداشتن خانه سازمانی و عدم امنیت شغلی و دیگر مشکلات کارکنان شهرداری است.
وی در همین خصوص ادامه داد: اینکه مقام مظعم رهبری فرمودند که شهدای آتشنشان باید شهید خدمت شناخته شوند یک پیروزی بزرگ برای خانواده شهرداری و آتش نشانان عزیز است.
چمران با بیان اینکه ما جلوی حرکت شهرداری را نمیگیریم، اضافه کرد: چه اشکالی دارد برای شهردارانی که بیشتر کار کنند و درآمد بیشتر برای شهر کسب کرده و پروژه داشته باشند درصد بگذاریم و به شخص خودشان و حتی به شهرداریشان جایزه بدهیم و حقوقها را ترمیم کنیم.
رئیس شورای شهر تهران با بیان اینکه باید چشمهایمان را باز کنیم، گفت: ما با جهش و پرش شهرداری موافق هستیم، اما الان باید درست فکر کرده و بودجه را درست تنظیم کنیم؛ بنابراین پیشنهاد میدهم که رقم لایحه بودجه را سناریوی دوم کمیسیون بودجه در نظر بگیریم، اما با روشهایی دست شهرداری را باز بگذاریم تا اگر منابع بیشتری به دست آورد آن را بتواند در جای مختلف هزینه کند.
در نهایت مهدی چمران پس از استماع نظرات موافق و مخالف در خصوص پیشنهاد پنجاه هزار میلیارد تومان بودجه برای سال آینده شهرداری را به رای گذاشت که در نهایت با ۱۷ رای موافق به تصویب رسید.
بنام خدا
اشتغال زایی ی افسانه ای.....
◦ زمین هایی که منطقا حق مردم است و توضیحات آن جواب تمام سوالات احتمالی را می دهد، و برای بدست آوردن این حق مشروع ، نیاز به هیچ پول و هزینه ای نیست......توضیحات در ادامه نوشته می شود.
◦ هیچ پولی نمی خواهد ، برای همه فرستاده می شود.....و اما توضیحات..........ادامه دارد......
۱
اشتغال زایی ی افسانه ای ! و باور نکردنی!،...
برای تهیه ی مصالح ح ساختمانی ی مورد مصرف این ساختمان ها ( ده ها میلیون درب ورودی ، پنجره شیشه ، و مصالح دیگر......) ، ژاپن نا خواسته این کار افسانهای را انجام داده ! ، ولی با متراژ کمتر( چون ژاپن یک پنجم خاک ایران را دارد ، و یک و نیم برابر جمعیت ایران را......) ، و امیدواری دادن و نجات نسل ها و دادن حق مردم ، ....
تقسیمات را در هر استان ، شهرها ، روستا ها ، باید از مستحقین و ....ادامه دارد...
۲
مستضعفین شروع کنند ، و سهم هر کس را در زادگاه خانوادگی اش بدهند ، ......
اگر ما زمین های کشاورزی( حدود ۵۰ میلیون هکتار ) ، کوه ، دره ، کویر و ....... را کنار بگذاریم ، خیلی خیلی سریع و راحت می توان به هر ایرانی ۵۰۰۰ متر مربع ، زمین رایگان داد ( با ملاحظات میزان کمی ی زمین در هر شهر) ، که ملت( نسل ها) ، تا آخر عمرشان ، اینهمه دلهره ی مسکن ن چند ده متری را نداشته باشند ! ، .......ادامه دارد...
۳
اگر وضعیت آب مناسب باشد ، خانواده می تواند ضمن ساخت مسکن ، یا سر پناه ، یا اطاق ۲۰ متری مورد نیاز برای افراد خانواده ، در این زمین ۲،۳ هکتاری ، انواع میوه ، سبزیجات ، و حبوبات .... مورد نیاز خانواده خود را ( با آموزش)، با کیفیت بهتر تهیه کند !.... و بقیه ی زمین های کشاورزی ی چند ده میلیون هکتاری ی کشاورزی ی کشور را ، برای صادرات اختصاص دهد،.....ادامه دارد....
۴
و اگر موضوع تامین آب مناسب نباشد ، هر خانواده در این زمین چند هکتاری ، می تواند به تعداد افراد خانواده ، اطاق حدود ۲۰ متری( یا متراژ دلخواه) ، تهیه کند !، و بقیه ی زمین خود را ، با ایجاد دکورهای شکیل، محلی برای بازی ی بچه ها و برای تفریح خود و خانواده اش کند !،....
جمعیت را هم کنترل کنیم ، چون در زمان های قدیم ، جنگ روی نفرات محاسبه می شد ، ......ادامه دارد....
۵
بنابراین احتیاج به جمعیت زیاد بود ، ولی امروزه جنگ ها الکترونیکی شده و نیاز به جمعیت بیشتر از حد معقول نیست ( ما همیشه چند میلیون نفر جمعیت جوان داریم .....) ، همین جمعیتی که داریم کافیست!، با تمام این تفاسیر ، اگر کسی هوس داشتن جمعیت زیاد را کرد ، با این وضعی که پیش .........
که پیش میرویم ، بیشتر از صد(۱۰۰) سال طول میکشد که جمعیت ایران به ۱۵۰ میلیون نفر برسد( که نیاز نیست) ، ...........ادامه دارد...
۶
و ما ( هر خانواده)، برای تهیه ی مسکن آنها ، میتوانیم اطاق ها را دو طبقه کنیم !،.....که دو طبقه کردن ن اطاق ها یا بنا ، چند هفته یا چند ماه طول خواهد کشید ! ( پس نگرانی ی کمبود مسکن ازدیاد جمعیت را نخواهیم داشت) ،......مهم تر اینکه ، از نگرانی در آوردن ن نسل هاست !.....که اینهمه عقده ی خانه دار شدن برای خانواده های مستحق و مستضعف باقی نخواهد ماند !.....
سهمیه ی آب شرب و شستشوی هر خانواده ، به او داده میشود ، که انرا در تانکر نگهداری کنند ، حال خانواده مختار است که آب را صحیح استفاده کند ، یا نا صحیح !،.... آب کم آورد ، خودش باید آزاد تهیه کند. پایان