ارائه لایحه بودجه ۱۴۰۱ شهرداری تبریز
لایحه بودجه سال ۱۴۰۱ شهرداری تبریز در جلسه علنی امروز شورای شهر تقدیم شورا شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز آذربایجان شرقی، بودجه سال ۱۴۰۱ شهرداری تبریز به نسبت امسال ۳۳ درصد افزایش یافته و مبلغ کل آن هشت هزار و ۲۰ میلیارد تومان است.
به گفته شهردار تبریز ، بودجه شهرداری بر اساس اسناد بالادستی، برنامه پنجساله، چشمانداز دوازده ساله و سیاستهای ابلاغی شورای شهر تدوین شده است.
محوریت بودجه سال آتی شهرداری تبریز، توسعه زیرساختهای ناوگان حمل و نقل عمومی، مدیریت انقباضی هزینهها، پروژههای خاص و اساسی، مناطق کمبرخوردار، توجه به نظرات شهروندان، ارزشافزوده مناطق، برنامههای قرارگاه اقدام، درآمد پایدار شهرداری، توسعه شبکه فیبر نوری، توسعه پارکهای محلهای و فضای سبز و توجه به خدمات محلهای است.
بودجه عمرانی سال آینده ۷۱ درصد کل بودجه شهرداری است که ۶۰ درصد بودجه عمرانی شامل پروژه های کلان عمرانی است که توسعه مسیرگشاییها، پروژه مقبرهالشعرا، پارک بزرگ تبریز، پلهای در دست احداث، بافت چوخورلار، تقاطعهای غیرهمسطح و سایر پروژهها در ذیل این بودجه تعریف شدهاند.
۲۹ درصد کل بودجه شهرداری تبریز نیز شامل هزینه های جاری است.
شهردار تبریز با بیان اینکه در بودجه سال ۱۴۰۱ به توسعه متوازن و تحقق عدالت اجتماعی توجه ویژهای شده است گفت: در بودجه سال آینده برای ۵۳۵ پروژه در شهرداری مرکز و مناطق و ۱۳۶ پروژه در دست اجرای سازمانها ردیف بودجه تعریف شده و درکنار آن با توجه به نیاز شهر و شهروندان ۹۵ پروژه جدید نیز در بودجه سال آتی تعریف شده است که اجرایی میشود.
رنجبر یادآور شد: متأسفانه در بودجه سال آینده از اوراق مشارکت دولتی که همه ساله در حدود ۶۰۰ میلیارد بود، خبری نیست و دولت سهم خود را از توسعه ناوگان حمل و نقل عمومی نیز پرداخت نمیکند.
شهردار تبریز اولویت شهرداری تبریز در بودجه سال آتی را مناطق کم برخوردار شهر عنوان کرد و افزود: در کنار این برنامه با تعریف پروژه و ارائه خدمات در مناطق برخوردار شهر، میتوان به تحقق سیاست توسعه متوازن و همچنین عدالت اجتماعی امیدوار بود.
وی خاطرنشان کرد: حرکت به سمت محرومیتزدایی و تحقق عدالت شهری نقاط قوت بودجه سال آینده شهرداری تبریز است و در این راستا برای اولین بار ۳۰۰ میلیارد تومان برای بهسازی بافت حاشیه شهر و مسیرگشایی امتداد ۴۲ متری انقلاب اختصاص یافته است.
رنجبر تأکید کرد: در بودجه سال آتی، برای بخشهایی همچون مترو، اتوبوسرانی، هوشمندسازی شهر و اجرای پروژه های مشارکتی مثل پارک بزرگ تبریز، توسعه شبکه فیبر نوری، خدمات محلهای اعتبار ویژهای در نظر گرفته شده است.