پخش زنده
امروز: -
۱۰ اکیپ سیار در سه شیفت تمامی مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآوردههای خام دامی استان را پایش میکنند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان قزوین گفت: با توجه به دستورالعملهای سازمان دامپزشکی کشور و مصوبههای استانی قرارگاه امنیت غذایی استان، نظارتهای بهداشتی دامپزشکی بر تولید، نگهداری و عرضه فرآوردههای خام دامی افزایش یافته است که بر همین اساس ۱۰ اکیپ سیار به صورت شبانه روزی به کشتارگاههای دام و طیور، سردخانههای نگهداری فرآوردههای خام دامی، واحدهای بسته بندی گوشت قرمز و مرغ و همچنین مراکز عرضه فرآوردههای خام دامی مراجعه و نحوه رعایت ضوابط بهداشتی را کنترل میکنند.
وحید حمیدی افزود: از زمان آغاز اجرای طرح تشدید نظارتهای بهداشتی دامپزشکی بیش از ۱۶۵ کیلو فرآورده خام دامی غیر قابل مصرف کشف و ضبط شده و متخلفان به مراجع قضایی معرفی شدند.
حمیدی با اعلام سامانه پیامکی ۵۰۰۰۱۵۱۲ از مردم خواست تا تخلفات بهداشتی مرتبط با فرآوردههای خام دامی را با اداره کل دامپزشکی استان در میان بگذارند.