پخش زنده
امروز: -
اولین جلسه قرارگاه امنیت غذایی در شهرستان بویراحمد تشکیل شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، رییس جهاد کشاورزی شهرستان بویراحمد در جلسه قرارگاه امنیت غذایی در فرمانداری شهرستان بویراحمد گفت: نظارت و کنترل بر قیمت گذاری کالاها در بازار از دو ماه پیش طی مصوبه کشوری به وزارت جهاد کشاورزی واگذار شده است.
محمدزاده با بیان اینکه قرارگاه امنیت غذایی بعضی فعالیتهای سازمان صمت را به جهاد کشاورزی واگذار کرده است افزود: باید حوزه تنظیم بازار را با کمک بازرسان صمت، بسیج اصناف و تعزیرات حکومتی انجام دهیم.
وی با اشاره به استقرار هشت نفر از بازرسان صمت در جهاد کشاورزی گفت: کار تنظیم بازار که به سازمان جهاد کشاورزی واگذار شده با کمبود نیرو و امکانات کار بسیار سختی است و از ادارات انتظار همکاری داریم.
رییس جهاد کشاورزی شهرستان بویراحمد همچنین به نظارت بر حوزه آرد و نان که به جهاد واگذار شد گفت: باید تعداد نانوایی ها، سهمیه، میزان توزیع و ساعت پخت برای ما مشخص شود تا بتوانیم نظارت لازم را داشته باشیم
محمدزاده همچنین به توزیع کالاهای اساسی در هفت مرحله به وسیله ی جهاد کشاورزی اشاره کرد و گفت: بعد از معرفی عاملان و تایید آنها توسط اصناف حدود ۶۷ تن برنج و ۱۱۵ تن مرغ توزیع شده است.
وی همچنین اضافه کرد: باید این طرح به صورت کامل به جهاد کشاورزی واگذار شود و وظایف جهاد و متولی قبلی به طور کامل مشخص شود.
ضرورت راه اندازی بانک اطلاعاتی کالا
معاون بازرگانی سازمان هم در این جلسه گفت: باید یک بانک اطلاعاتی کالا باشد تا میزان نیاز، مصرف و حوزه کالاهای اساسی را بشناسیم.
موسوی افزود: ما آماده همکاری و در اختیار گذاشتن همه اطلاعات مربوط به تجارب مورد نیاز برای جهاد کشاورزی هستیم.
همه دستگاهها موظف به به روز کردن امار و اطلاعات خود هستند
معاون عمرانی فرماندار شهرستان بویراحمد هم در این جلسه گفت: شرایط شهرستان بویراحمد کاملا متفاوت است وبیش از ۵۰ درصد جمعیت استان در این شهرستان میباشد و برنامهریزیها و سیاست گذاریها باید براساس یک آمار و اطلاعات دقیق باشد که همه دستگاهها موظف به به روز کردن امار و اطلاعات خود میباشند.
علیپور با بیان اینکه دو ماه از ابلاغیه جدایی این بخش از سازمان صمت میگذرد افزود: اما این طرح در اجرا همچنان مشکل دارد که ضرورت تشکیل قرارگاه سیاست گذاری و برنامهریزی را میطلبد.
وی به همکاری همه دستگاهها برای اجرای طرح توسط جهاد کشاورزی اشاره کرد و بیان داشت: این جلسات باید خروجی داشته باشد و اگر دستگاهی همکاری نمیکند فرمانداری باید اطلاع داشته باشد تا با دستگاهها برخورد شود.
وی به قیمت گذاری و کیفیت نان هم اشاره کرد و گفت: کیفیفت نان را منوط به اصلاح قیمت آن میدانستند و حالا با اصلاح قیمتها لازم هست نظارتهای لازم برای وزن چانه و کیفیت نان انجام گیرد.
معاون عمرانی فرماندار شهرستان بویراحمد به فعالیت میدان میوه و تره بار هم اشاره کرد و افزود: میدان میوه و تره بار باید انواع میوهها را با کیفیت های مناسب در اختیار مغازه داران قرار دهد و جهاد کشاورزی هم باید کیفیت میوهها را رتبه بندی کند.
علیپور به رفع سد معبر به وسیله شهرداری هم اشاره کرد و گفت: هر گونه وانت و تابلویی در خصوص میوه در خیابانها و پیاده روها تخلف است و شهرداری باید با این سد معبرها برخورد کنند.
وی همچنین اضافه کرد: طبق مصوبه شورای تامین استان خروج سیب از استان ممنوع است مگر اینکه مازاد باشد.
معاون عمرانی فرمانداری شهرستان بویراحمد همچنین به نحوه توزیع کالاها اشاره کرد و گفت: گاهی مسولان میگویند مرغ یا میوه موجود میباشد، ولی به دست مردم نمیرسد نحوه توزیع این کالاها مهم است و مردم باید بدانند کجا و کی توزیع میشود.
سرمایه گذار میدان میوه و تره بار هم در این جلسه گفت: ۹۰درصد مصوبات بر زمین مانده و دستگاههای متولی که مصوبهای دارند از اجرای آن شانه خالی میکنند
عوض پور افزود: از بدو شروع به کار شفافیت کاهش قیمت و اشتغالزایی را در میدان داشتیم.
وی به یکی از مشکلات تامین سیب در میدان میوه اشاره کرد و گفت: سیب همچنان از سردخانه های استان خارج و وارد میدان نمیشود و ما مجبور به خرید از شهرهای دیگر هستیم
سرمایه گذار میدان میوه و تره بار به بستن گلوگاهها هم اشاره کرد و گفت: یکی از مصوبات بستن گلوگاهها میباشد که هنوز اجرایی نشده است.